Telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyesi
Aklimda zenfone 6 ve huawei ascend g7 var bu 2 telefon arasinda hangisini alirsiniz ve nedenleriylr yazin . baska telefonda onerebilirsiniz tesekkurler

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu yanlış yere mi actim anlamadım ki bu tapatalkta hic yorum yok

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bütçe?

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 1000 lira diyelim

-Emre

-Emre

Üye
Asus tavsiye etmiyorum asıl uğraş alanları telefon değil. G7 baştan kaybediyor 5.5 inch bir ekrana 1280x720 çözünürlük olmaz. Yani ikisini de ele Nexuslara yönel :)

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Asus tavsiye etmiyorum asıl uğraş alanları telefon değil. G7 baştan kaybediyor 5.5 inch bir ekrana 1280x720 çözünürlük olmaz. Yani ikisini de ele Nexuslara yönel :)
Çok saçma yazdin simdi illa asil uğraş alanlari mi olması gerekiyor onu geçtim o çözünürlük yetmez demissin yeter elime aldım inceledim telefonu arayuzu mükemmel kasa desen fena hem çözünürlük pil dostu . zaten telefonu babam kullanacak ben sadece sizin görüşlerinizi soruyorum hem nexus kar küçük büyük tel lazim 1000 liraya anca 2. El n5 alınır konumuz nexus değil phablet cihazlar

-Emre

-Emre

Üye
Ah Sağol ne güzel de yorumladın "beni" )

Emre

Üye
G7...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Ah Sağol ne güzel de yorumladın "beni" )
Hocam napiyim oyle birsey yazmissiniz ki sizin dedigine gore sadece ya iphone alinir yada nexus . diger markalarin birsuru ugras alani var

-Emre

-Emre

Üye
Iphone mu ? Sustum( avatara da baksaydin hani :) )

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Birde g7 de 64 bit islemci var sizce iyi mi cok fark olur mu android L ile cok iyi falan diyorlar

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Emre

Üye
3000 Mah Var Tabikide Huawei G7.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Huawei G7 tabikide

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 6 hakkinda dusunceleriniz neler dahabuygun fiyati babamda aslinda fiyat olaraka daha sicak ona ama ben g7 taraftariyim aluminyum kasa ve 64 bit cezbetti gercekten arayuzde ayri guzel

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Zenfone 6 hakkinda dusunceleriniz neler dahabuygun fiyati babamda aslinda fiyat olaraka daha sicak ona ama ben g7 taraftariyim aluminyum kasa ve 64 bit cezbetti gercekten arayuzde ayri guzel
3000 Mah Şaka Değil :)

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Android L deki sanal tuslar var

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
L Gelir Kesin Ama Biraz Geç Gelir Huawei O Konuda Biraz Yavaş Diyebiliriz..
L kesin gelirde ne zaman gelir bende bilmiyorum gerçi tel yeni çıktı çabuk verir diye düşünüyorum
zenfone serisine mart-mays gibi gelicekti galiba