Çok saçma yazdin simdi illa asil uğraş alanlari mi olması gerekiyor onu geçtim o çözünürlük yetmez demissin yeter elime aldım inceledim telefonu arayuzu mükemmel kasa desen fena hem çözünürlük pil dostu . zaten telefonu babam kullanacak ben sadece sizin görüşlerinizi soruyorum hem nexus kar küçük büyük tel lazim 1000 liraya anca 2. El n5 alınır konumuz nexus değil phablet cihazlarAsus tavsiye etmiyorum asıl uğraş alanları telefon değil. G7 baştan kaybediyor 5.5 inch bir ekrana 1280x720 çözünürlük olmaz. Yani ikisini de ele Nexuslara yönel![]()
Hocam napiyim oyle birsey yazmissiniz ki sizin dedigine gore sadece ya iphone alinir yada nexus . diger markalarin birsuru ugras alani varAh Sağol ne güzel de yorumladın "beni" )
Tamam hocam ya tapatalktayimIphone mu ? Sustum( avatara da baksaydin hani)
3000 Mah Şaka DeğilZenfone 6 hakkinda dusunceleriniz neler dahabuygun fiyati babamda aslinda fiyat olaraka daha sicak ona ama ben g7 taraftariyim aluminyum kasa ve 64 bit cezbetti gercekten arayuzde ayri guzel

L Gelir Kesin Ama Biraz Geç Gelir Huawei O Konuda Biraz Yavaş Diyebiliriz..Android L deki sanal tuslar var
L kesin gelirde ne zaman gelir bende bilmiyorum gerçi tel yeni çıktı çabuk verir diye düşünüyorumL Gelir Kesin Ama Biraz Geç Gelir Huawei O Konuda Biraz Yavaş Diyebiliriz..
Evet 64 bit farkı L de çok anlasilcak.Birde g7 de 64 bit islemci var sizce iyi mi cok fark olur mu android L ile cok iyi falan diyorlar