O 3-4 saniyede biten cihazların fiyatlarını bir kenara not et. Xiaomi Türkiye Ofisi açıldı. Yakında Türkiyede cihaz satışına başlayacak. türkiye fiyatlarıyla karşılaştırırızXiaomi 3-4 saniyede tüm stokları tüketiyor ve 50-90 bin telefondan bahsediyorum![]()

One for Windows tek operatöre özel değil. İlk bir ay öyleydi şu anda tüm operatörler satıyor. Ayrıca Amerikada sıfır dediğin Windows Phone satışları yıllık bazda 2 milyon civarında.Ayrıca cihaz İngilterede de satışa sunuldu.Çok doğru yazdıkların. Kafadan öyle iki cihaz at piyasaya ne özellikleri ahım şahım olsun nede fiyatı birde üstüne sınırlı sat ve 0 reklam ve tanıtım yap sonrada vay niye satmıyor.
Htc ise inşallah W10 ile yeniden Wp7 zamanlarındaki gibi cihazlar çıkartır. Htc one ilk adımdı ama bence çok saçma bir şey çünkü wp Amerika da 0 satıyor hemde sadece bir operatöre kısıtlı. Bunla htc ne elde etmek istiyor anlamış değilim. Belkide bunu yapıp Microsoft'tan prim almaya çalışıyor sonrada bakın wp satmıyor diye paracıkları alıp kenara çekilecek. Umarım böyle olmaz ama bir ihtimal var.
Şimdi hindistanın kişi başı gelirine alış gücüne bakmalı bide bizeO 3-4 saniyede biten cihazların fiyatlarını bir kenara not et. Xiaomi Türkiye Ofisi açıldı. Yakında Türkiyede cihaz satışına başlayacak. türkiye fiyatlarıyla karşılaştırırız
One for Windows tek operatöre özel değil. İlk bir ay öyleydi şu anda tüm operatörler satıyor. Ayrıca Amerikada sıfır dediğin Windows Phone satışları yıllık bazda 2 milyon civarında.Ayrıca cihaz İngilterede de satışa sunuldu.

Bir ürünün maliyeti vardır. Üzerine vergiler ve kat marjı ile bayi kartı eklenir. Alım gücüne bakarak telefonların bedava dağıtılması gereken yerler var.Şimdi hindistanın kişi başı gelirine alış gücüne bakmalı bide bize![]()
Biraz da basit düşünmek lazım. Orada nüfüs fazla karı düşürüp sürümden kazanma yoluna gidebilirler. Alım gücü düşük. Bizim gibi ülkelerde de ona göre yükseltiyorlar fiyatı. Ayrıca büyük pazar olarak görülmüyoruz. Hani bizim ülkemizde 1 milyon satınca büyük başarı oluyor. Hemde çok büyük. Bizim ülkemizde birazda distribitörler de acımasızlar. Vergilerde yüksekBir ürünün maliyeti vardır. Üzerine vergiler ve kat marjı ile bayi kartı eklenir. Alım gücüne bakarak telefonların bedava dağıtılması gereken yerler var.
Şarj mı ağırlık mı deseler çoğu kişinin şarj diyeceğinden eminim.HTC 8X çıkmadan önce yayımlanan haberlerde ne heyecanlanmıştık ya. O dönemde tabi o özellikler göze çok güzel gözüküyodu. Ama bu da fena değil afedersiniz hayvan gibi donanım var cihazda. Pili yeterli buldum ben 3500 mah yapacaklar da nolacak sonra kasayla birlikte telefon olacak 200 gr sonra da çok ağır yea diyecekler
Benim aylardır ara ara isyan ettiğim konulardan biri şu batarya mevzusudur.Şarj mı ağırlık mı deseler çoğu kişinin şarj diyeceğinden eminim.
Aboovv daha HTC 8X lere 8.1 gelmemiş![]()
Motorola Razr maxx'de 4.3" ekrana 3300 mAh bataryayı 9mm kalınlıkla sığdırmıştı hem de 2 senedenfazla önce uğraşırlarsa neden olmasın5" ekrana 3500 mAh pil![]()
Kamera,İşlemci,ram,GPU, anten ve sensörlerden feragat edersek olabilir.Motorola Razr maxx'de 4.3" ekrana 3300 mAh bataryayı 9mm kalınlıkla sığdırmıştı hem de 2 senedenfazla önce uğraşırlarsa neden olmasın