HTC U Play satışları Türkiye'de başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC U Play satışları Türkiye'de başladı
Ünlü akıllı cep telefonu üreticisi HTC tarafından geliştirilen U Play isimli cep telefonunun satışlarına bugün resmi olarak ülkemizde başlanıldı.


Kısa süre öncesinde mobil departmanını Google'a satan HTC firması, U Play olarak isimlendirdiği akıllı cep telefonu modelinin satışlarına ülkemizde başladı. Metal ve cam tasarımının muhteşemliğiyle birlikte ön plana çıkan cihaz tamamıyla muhteşem bir görünüme sahipken, 5.2 inç genişliğinde olan ve Full HD kalitesinde görüntü oluşturabilen bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleniyor.



16 MP çözünürlüğündeki Optik İmaj Sabitleyici destekli ana kamerayla birlikte gelen cihazın ön yüzündeki 16 MP çözünürlüğündeki özçekim kamerası da 4 kata kadar daha fazla ışık hassasiyetine sahip. Sekiz çekirdekli 1.8 GHz frekans hızında çalışan Quad-core 1.8 GHz ARM Cortex-A53 yonga seti ile 1.0 GHz frekans hızında çalışan Quad-core ARM Cortex-A53 yardımcı işlemciden gücünü alan cihazda, RAM bellek olarak ise 3GB kapasitesindeki bir alan tercih edilmiş.



U ailesi telefonlarda kullanılan HTC Sense Companion isimli yapay zeka teknolojisi sayesinde U Playisimli telefon çok daha başka bir hal almayı başarırken, sizlere ertesi gün kar yağacaksa sıkı giyinmeyi veya yoğun trafik varsa daha erken yola çıkmanızı öneriyor. Dahili depolama alanı olarak 32 GB kapasitesindeki ROM belleğime kullanıldığı cihaz, şık tasarımı ve üstün özellikleriyle birlikte orta segment kullanıcılarının tercih ettiği isim olmayı başaracak gibi duruyor.



Pembe, Mavi, Beyaz ve Siyah renk seçeneklerine sahip olan cihazın, fiyat etiketinin ise 1299 TL civarında olduğunu belirtelim.
HTC U Play satışları Türkiye'de başladı
 


azattt

azattt

Üye
Fiyatlar 1600 liradan internet üzerinden satışta. 1600 liraya daha çok alternatif olur ama 1200.1300 liraya alınabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt