Haber Microsoft Üç Yeni Cihaz ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu üretilecek haberi olan 10. Cihaz haberi, hepsi de orta seviye. Nerde üst seviye? Neyse benim işime geliyor eğer üst seviye çıkarsa elimdeki 1520 düşük model olacak
Sistem henüz ÜST SEVİYE olmadığından üst seviye cihazda çıkartmıyorlar anlaşılan:)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve BelaMonte

Emre

Üye
Microsoft RM 1062/1063/1064/1065

Bu cihaz 720p çözünürlüğe ve 5.7" ekrana sahip orta seviye Lumia 1330 olacak.

Bir başka cihaz ise Microsoft RM 1072/1075 orta seviye 5” 720p ekranlı Finlandiya'da görülmüş. Fakat bunun test cihazı ya da prototip olabileceği söyleniyor.

Microsoft RM 1069/1070/1071
Bu da 4" 480X800 çözünürlüğünde alt seviye bir cihaz ve gelişmekte olan Asya pazarları için olduğu iddia ediliyor.

@bulutsuzgece @Mr.H
1080p Ellerinde yokmu ?
720p Sıkılmaya Başladım
Adreno 430 Kullansınlar Artık Adreno 305 Nedir ya?

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
emz

emz

Üye
Beklenen cihazlar değil. Şimdi size note 4 veya 1520 deseler neyi seçerdiniz? İşte bizim seçeceğimiz bi'şeyler gelirse alırız yoksa diğerlerine b bakarız.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beklenen cihazlar değil. Şimdi size note 4 veya 1520 deseler neyi seçerdiniz? İşte bizim seçeceğimiz bi'şeyler gelirse alırız yoksa diğerlerine b bakarız.
Lumia 930 derdim:)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 kıyaslanamayacak kadar yazılımsal özelliğe sahip. Tabiki note 4 :D ama Microsoft gibi bir deve yakışmıyor cidden.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
emz

emz

Üye
@papakudioflu Ali abi normalde bende wp seçerim ama lu yazılımsal farklar varken üst seviyede ben gidip de wp seçmem. Ben şu an alt seğmendeyim ve çok memnunum ancak üst seviyede olmam yani. Çünkü cihazını sonuna kadar zorlayamam ve bu beni mutsuz eder. Ne zaman donanımı tam anlamıyla kullanır o zaman seçerim. Eğer seneye yaza dediğim gibi bir cihaz olursa kesinlikle onu alırım ama olmazsa üst seviyede buna verilen paraya yazık. Hakkını veren bir şeyler ararım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@papakudioflu Ali abi normalde bende wp seçerim ama lu yazılımsal farklar varken üst seviyede ben gidip de wp seçmem. Ben şu an alt seğmendeyim ve çok memnunum ancak üst seviyede olmam yani. Çünkü cihazını sonuna kadar zorlayamam ve bu beni mutsuz eder. Ne zaman donanımı tam anlamıyla kullanır o zaman seçerim. Eğer seneye yaza dediğim gibi bir cihaz olursa kesinlikle onu alırım ama olmazsa üst seviyede buna verilen paraya yazık. Hakkını veren bir şeyler ararım.
Denemekte fayda var. Bence iyi bir android telefon dene bir süre sonra tekrar konuşalım.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Tek istediğim 6 inç 3400 pil 20 mp kamera on kamera 2'den yüksek ve sd810 Yani pek imkansız değil Microsoft

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
insidee_

insidee_

Üye
Marketi gelistireceklerine hala cihaz mi uretiyo bunlar bide 3 cihaz birden eski nokia kafasi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vay arkadaş bu Microsoft'ta Nokia kafası yaşıyor , habire tavşan gibi doğurdukça doğuruyorlar !!! Şu cihaz üretme sevdası yerine azıcıkta yazılımı geliştirse ve şöyle en üst seviyede bir cihaz , okkalı bir orta seviye cihaz çıkartıp diğer platformlardan al benisi olacak bir kaç extra uygulama ve oyunları mağazaya getirtseler , bunlar kesinlikle ÖLÜRLER.
Bu sistemi ne kadar sevsem de habire cihaz çıkartmakla sistem gelişmiyor, gelişmiyor, gelişmiyor.!!!
Microsoft'tan artık gelecek, çıkacak gibi cek-cak geniş zamanlı kelime ve duyurular duymak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Murat Alper
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
6 inç iyi ama olmasa da 5.5 mutlak olsun abi birde samsung reklamları nasıl telefonda neler var ya Ms sen neden yapmıyorsun insanın gözü doymaz ama başka telefonda varken bizde neden olmasın diyor insan

Murat Alper

Murat Alper

Üye
microsoft sen bu kafayla devam et et bakalım dur daha nereye kadar gideceksin bakalım milleti orta seviye cihazlarla kandırmaya devam et bakalım ne zaman bunun farkına varacaksın millet sistemi terkederkenmi farkına varacaksın acaba :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Kaç yıldır insanları oyalıyolar aynı kafa :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt