Haber Microsoft Üç Yeni Cihaz ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Üç Yeni Cihaz ile Geliyor
Nokia ismini rafa kaldırmasının ardından Lumia 535 ile Microsoft markasını kullanmaya başlayan firma üç yeni cihazını MWC de gösterileceği iddia ediliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

AdDuplex yöneticisi Alan Mendelevich, Windows Phone istatistikleri hakkında küçük ipuçları paylaştı. İpuçlarında ilki kullanım oranlarına ait. Windows Phone 8.1 in kullanım oranı Windows Phone 8 + Windows Phone 7 kulanım oranını geçmiş durumda.

Bir diğer istatistik ise Amerika'da ki Lumia satışlarından. Amerika'da en fazla satılan Lumia'lar 7xx serisi altında yani 520,521,630 ve 635. Cihazların giriş seviyesi olması bir bakıma hayal kırıklığı yaratmakta.

Son olarak ortaya çıkan en önemli detay ise üç yeni Lumia. 4" ile 5.7" arası üç yeni cihazın MWC de tanıtılması bekleniyor. 5.7" boyutundaki cihazın yeni phablet olması bekleniyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty, suyunsesi, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Üst seviye android iOS varken kimseden WP almasını beklemesin Microsoft :). Ucuz olursa satacaktir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Beni hiçmi hiç heyecanlandırmıyor,nedeni ise sistemsel eksiklerin hala giderilmemesi.ne yani ms bugün çok süper donanımlı bir cihaz çıkarsa da içindeki sistem bu kullandığımız şekliyle olduktan sonra hiç bir albenisi olamaz.

• Beğen
Tepkiler: emz, Sucrofe, Murat Alper ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beni hiçmi hiç heyecanlandırmıyor,nedeni ise sistemsel eksiklerin hala giderilmemesi.ne yani ms bugün çok süper donanımlı bir cihaz çıkarsa da içindeki sistem bu kullandığımız şekliyle olduktan sonra hiç bir albenisi olamaz.

Katılıyorum, sistemin gelişme hızını biraz daha artırmaları lazım.
Gelişmesine gelişiyor ama süreç çok yavaş işliyor.

Öte yandan yeni cihazları da merak etmiyor değilim.
Muhtemelen içlerinden biri benim bir sonraki cihazım olacak.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Katılıyorum, sistemin gelişme hızını biraz daha artırmaları lazım.
Gelişmesine gelişiyor ama süreç çok yavaş işliyor.

Öte yandan yeni cihazları da merak etmiyor değilim.
Muhtemelen içlerinden biri benim bir sonraki cihazım olacak.
Bende wp de kalmak istiyorum örneğin geçen hafta L920 yi takasa verip üste bir miktar katarak yine Lumia(1020) aldım.ama artık ms nin cek-cak ları bırakıp kullanıcılarına kulak vermesi lazım.

braayn

braayn

Üye
benide heyecanlandırmıyor ama çıkarsın tabi ..
Bugün bir sitede okuduğum haberide şuraya bırakayım siz yorum yapın artık..

Popüler video konferans uygulaması Skype'ın Android sürümü güncellendi. Uygulamanın yeni sürümü, uzun süredir beklenen "resim içinde resim" özelliğiyle geliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benide heyecanlandırmıyor ama çıkarsın tabi ..
Bugün bir sitede okuduğum haberide şuraya bırakayım siz yorum yapın artık..

Popüler video konferans uygulaması Skype'ın Android sürümü güncellendi. Uygulamanın yeni sürümü, uzun süredir beklenen "resim içinde resim" özelliğiyle geliyor.

Keşke o haberi bizim sayfamızda okuyup ilk öğrenenlerden olsaydın.

luckysleven

luckysleven

Üye
Alt seviyelerin daha fazla satilmasi neden hayal kirikligi yasatmiski ne bekliyorlardi heleki amerika gibi bir yerde ? Amerika sosyal uygulamalari en cok kullanan ulkelerin basinda geliyor adamlar gidip 2gunde bir cakma ve beta uygulama cikaran firmanin amiral telefonunumu alsinlar : ) w7 li telefonlar evet cok tuttu ozellikle isadamlari tarafindan tercih edildi ama devir genclerin devri eglence lazim yenilik lazim gosteris lazim

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle 5.2 inç boyutlarında çok üst düzey bir tel çıkarsınlar. Hatta snap10 tel çıkarsınlarda bi farkları olsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft RM 1062/1063/1064/1065

Bu cihaz 720p çözünürlüğe ve 5.7" ekrana sahip orta seviye Lumia 1330 olacak.

Bir başka cihaz ise Microsoft RM 1072/1075 orta seviye 5” 720p ekranlı Finlandiya'da görülmüş. Fakat bunun test cihazı ya da prototip olabileceği söyleniyor.

Microsoft RM 1069/1070/1071
Bu da 4" 480X800 çözünürlüğünde alt seviye bir cihaz ve gelişmekte olan Asya pazarları için olduğu iddia ediliyor.

@bulutsuzgece @Mr.H

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, emz, Bay H ve 2 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Bir başka cihaz ise Microsoft RM 1072/1075 orta seviye 5” 720p ekranlı Finlandiya'da görülmüş. Fakat bunun test cihazı ya da prototip olabileceği söyleniyor.

Bu da 4" 480X800 çözünürlüğünde alt seviye bir cihaz ve gelişmekte olan Asya pazarları için olduğu iddia ediliyor.

@bulutsuzgece @Mr.H
720p ekranlı cihazlardan söz ettiğimize göre üst seviye bir şey olmayacak mı?

dakamon

dakamon

Üye
Üst gelsin üst :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

@bulutsuzgece @Mr.H

Benim cihaz yok bunların arasında :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, afwerker, sahte_suhte ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

@bulutsuzgece @Mr.H

İçlerinden birinin 1330 olabileceği belliydi ancak diğer tüm seriler daha yeni güncellendi. Çok ilginç bir durum olacak bu.

dakamon

dakamon

Üye
Acaba microsoft amiral gemi modellerine elveda mı diyor? Diğer üreticileri korkutmamak ürkütmemek için mi yapıyorlar acaba. Onlara mı bırakmak istiyorlar acaba amiral gemi modelleri.

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tek cümle
MS yazık harcadığınız cihazlara . Dış Görünüm müthiş ama sistem hep beta

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 telefonumu ancak Amiral gemisi gelirse alırım diyorum ekran çözünürlüğü yüksek olmalı mesela resimler daha net sensörler daha gelişmiş hatta şık bir kalem olmalı kısaca wow bu ne falan kalmalıyız bizi ters köşeye yatırmalılar olumlu anlamda tabi:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu üretilecek haberi olan 10. Cihaz haberi, hepsi de orta seviye. Nerde üst seviye? Neyse benim işime geliyor eğer üst seviye çıkarsa elimdeki 1520 düşük model olacak

Üst Alt