+1 katılıyorumvalla ilk sayfada neyin nasıl yapılacağı gayet açık
insan bakarak yapınca akşında daha iyi kalıyo![]()
![]()
Pili çıkart tak bütün işlemi baştan yapınbi sorum olacak arkadaşlar telefona romu yiklerken telefon kapanırsa ne olur
çünkü benim telin power butonu arızalı oldugundan dolayı telefon bazen butona dokunuldugunda kendi kendine kapanıor ve samsung galaxy siii gt-i9300 yazısı sürekli gidip geliyor ve telefon açılmıor ancak ben kendim bataryayı çıkarıp telefonu power butonuna basılı tutarak açarsam birkaç deneme sonrasında açılıor eger tam cwm ile rom yükleme sırasında tel kapanırsa ne olur onu soracaktım....teşekkürlerrPili çıkart tak bütün işlemi baştan yapın
Ayarlarda hızlı ayarlarda yazı fontu vararkadaslar v9da yazitipi fontu yok nasil cozebilirim lutfen yardim edin
ayrica romu kurarken tum appsleri isaretliyorum google youtube maps vb. hicbiri yuklu gelmiyo sectigim halde yardim lutfennn ????
Hangi rom ismi verebilirseniz iyi olurArkadaşlar note 4 romu kurdum ram 400.500 lerde geziyo. Daha hic hata almadim. Özellikle rehber cok hizli aciliyor. Ilk gozlemlerim iyi gibi bakalim. Ama daha gelismeli
![]()
Ayarlarda hızlı ayarlarda yazı fontu var
Seçilen uygulamaların yüklenmesi için telefon romu hafızasından yükleyin

(Ben şöyle çözdüm goplayden font yüklerim font aç deyip istediğim fontu seçip tekrar kaldırıyorumtelefon romu hafizasimi![]()
daha acik anlatabilirmisin lutfen yani romu telefon hafizasina yukleyip mi kurucam anliyamadim ayrica degil hizli ayarlarda hicbi ayarda yok yazi fontu blekota v9u kullaniyorum hicbisey degistirmedim oldugu gibi kurdum
lutfen yardim(
Ben şöyle çözdüm goplayden font yüklerim font aç deyip istediğim fontu seçip tekrar kaldırıyorum
onu nasil cozebilirim lutfen bilen varsa yazsin romu tekrar tekrar kaldirip kurmaktan telefon kafayi yedi
acil yardim lutfennnayarlar kısmında sağ üstte üç nokta var. ona tıklayın.
hızlı ayarları düzenle var, ona bas.
sana liste getirecek.
A harfini bul. Üzerine bas. çentik olacak.
sağ üstte kaydet e bas ve çık.
ayarların olduğu yere A harfi yani yazı fontu için ayarlar gelecek.
buna tıkla ve istediğin ayarı yap.
eğer ilk dediğimi yaptığında kabul etmezse üzerinde çentik olan gereksiz olduğunu düşündüğün bir iki ikonun üzerinden çentiği kaldır.
yine kaydet çık.

hangi uygulamaları seçiyorsun?
ben gmaili ve youtube seçiyorum sadece.
kurulum yapmadan önce blekotanın videosunu izle bence![]()