baskahmet
Üye
ben inceledim cwm den kurulan 4.2.2 varmıs turkıye ama linki yokBuradaki mesajları incele bakalım.
S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Bazı Ülkeler İçin Yayınlanmaya Başlandı (Güncellendi) | Sayfa 87 - MaxiCep

ben inceledim cwm den kurulan 4.2.2 varmıs turkıye ama linki yokBuradaki mesajları incele bakalım.
S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Bazı Ülkeler İçin Yayınlanmaya Başlandı (Güncellendi) | Sayfa 87 - MaxiCep

Özel mesaj at arkadaş a versinben inceledim cwm den kurulan 4.2.2 varmıs turkıye ama linki yok![]()

kardesım senin 4.4.2 kitkat guncellemesi sayfasında bir durumun vardı şu gereksiz uygulamaları titanium ile sildim diye onun bi linkini atarmısın aynılarını silicemÖzel mesaj at arkadaş a versin![]()

Neden gecis yapiyosun mis gibi romlar var cm beta rusya felan.denıyorum denıyorum hep aynı hıkaye bı turlu gecıs yapamadım 4.2.2 ye
Olmuyor dun denedim fail verdi ve telefon brick oldu sonra tekrar 4.4.2uygulama yöneticisinden sd cardda olanu telefona taşımak istiyorum olmuyor. 4.2.2. yi bende denicektim ama fırsatım olmadı cm ye döncem kısa sürede sonra 4.2.2. ye dönüşe bakıcam
Anca orjinal romdan costum rom yapmak onuda bizim kapesite yetmez anca silip kurmasini beceriyoruz=)Olmuyor dun denedim fail verdi ve telefon brick oldu sonra tekrar 4.4.2
boşverAnca orjinal romdan costum rom yapmak onuda bizim kapesite yetmez anca silip kurmasini beceriyoruz=)
bu arada ben bi konu okudum google play storeden hediye kartı yani kod alma yöntemi varmış deniyorum bu sitede var anlatımı :O

Bi hatasını buldum telefonu kapalı şarz edemiyorsunuz. Kendini yeniden başlıyor
Çok ilginç, muhtemelen bug listesi yapılıyordur, umarım en kısa zamanda hatasız versiyonu yayınlarlarşarjı biraz fazla yiyor hem romda oldugu gibi performansta degisiklik yokBu rom nasil tavsiye edermisiniz sarj preformans konusunda filan
başka tavsiye edeceğin s5 rom varmışarjı biraz fazla yiyor hem romda oldugu gibi performansta degisiklik yok
Tek s5 romu bu ben lolipop kulaniyom gayet akicibaşka tavsiye edeceğin s5 rom varmı
Tek s5 romu bu ben lolipop kulaniyom gayet akici
Bunu sorman hata. Evet cm 12Lolipop 5.0 mi
Kardes s4 mini kitkat konusunda var 93 veya 94 deLink atarmisin