Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
rom genel olarak iyi ama bi kaç bariz hata var. bildirim geldiğinde üst taraf bi sapıtıyor. Kulaklık simgesi hiç yok. Valla ultra muhabbetini çözdüm arayüz deşiyor servisleri kapıyor bu ben interneti açtım whatsap hiç fark etmedi sanki normal moddaki sarj gitti . arayüz arada takılıyor birde

baskahmet

baskahmet

Üye
rom genel olarak iyi ama bi kaç bariz hata var. bildirim geldiğinde üst taraf bi sapıtıyor. Kulaklık simgesi hiç yok. Valla ultra muhabbetini çözdüm arayüz deşiyor servisleri kapıyor bu ben interneti açtım whatsap hiç fark etmedi sanki normal moddaki sarj gitti . arayüz arada takılıyor birde
Bence mukemmel bir rom suanda tabi romlarda hata olacak 4 4.2 de gecede yuzde 27 sarj gitti varmi boyle birsey rootlu cihazin sarji korumak icin greenify kur otomatik uykuyu ac tek tikla hersey uyutulsun ve clean master kullan bu rom suanlik en iyisi , nedensr senin hatalarinin hicbiri bende yok ve sarj daha fazla dayaniyor bariz sekilde. Yormak istemem ama romu tekrar flashla o hatalarin hicbiri yok bende

berk alican

Üye
denerim yeniden atmayı ancak benim batarya sanırım artık shut down. bi de şu var mesela subway sd cardda ve taşıyamıyorum sizde nasıl

baskahmet

baskahmet

Üye
denerim yeniden atmayı ancak benim batarya sanırım artık shut down. bi de şu var mesela subway sd cardda ve taşıyamıyorum sizde nasıl
nası yanı sd cartan bellege mı tasımak veya telefondan sd ye mı tasımak ıstıyosun
bu romda pc den klasor sılemıyorum hata veriyor başka rom arayışındayım bakalım belkı bundada kalabilirim nasip
çok sık karar değiştiriyorum evet ama abi buda olcak gibi değil bende klasor silinmiyor , titanium backup ile oyunların yedeğinide alamıyorum uzun süre kullanımda oluyor of yarabbim off
ne download moda nede recoverye giremiyorum ! ama telefon açılıyor nası birşey bu s5 romda kaldım

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
nası yanı sd cartan bellege mı tasımak veya telefondan sd ye mı tasımak ıstıyosun
bu romda pc den klasor sılemıyorum hata veriyor başka rom arayışındayım bakalım belkı bundada kalabilirim nasip
çok sık karar değiştiriyorum evet ama abi buda olcak gibi değil bende klasor silinmiyor , titanium backup ile oyunların yedeğinide alamıyorum uzun süre kullanımda oluyor of yarabbim off
ne download moda nede recoverye giremiyorum ! ama telefon açılıyor nası birşey bu s5 romda kaldım
rom manager indir, uygulamanın kendisinde recovery moda alım var. senin yerine o yapar ; )

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
oyunlarla aram yoktur ama bu işi yapan uygulamalar var diye biliyorum. Dun telefon kiesi kullanırken brick oldu, stocka geri dönmek zorunda kaldım :)

baskahmet

baskahmet

Üye
oyunlarla aram yoktur ama bu işi yapan uygulamalar var diye biliyorum. Dun telefon kiesi kullanırken brick oldu, stocka geri dönmek zorunda kaldım :)
kiesi kullanırken brick mi oldu :D böyle yapanı görmemiştim geçmiş olsun bende sorunumu cozeyim aha dahada stocktan şaşmam :D
bu arada rom manger indirdim ne diycem smdı recovery setup mu ?
yoksa reboot into recovery mı :D çabuk sölersen iyi olur abii
abi ordamısın ne diye başlatacam yoksa kafama göre mi yapayım :D

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
kiesi kullanırken brick mi oldu :D böyle yapanı görmemiştim geçmiş olsun bende sorunumu cozeyim aha dahada stocktan şaşmam :D
bu arada rom manger indirdim ne diycem smdı recovery setup mu ?
yoksa reboot into recovery mı :D çabuk sölersen iyi olur abii
abi ordamısın ne diye başlatacam yoksa kafama göre mi yapayım :D
Kies problemliydi sanırım :)
Reboot telefona restart atar,
Recovery ise cwm ye alir. Recovery i seç.

baskahmet

baskahmet

Üye
aldı valla recoverye :D allahalla bende sorun vardı sanırım :D

baskahmet

baskahmet

Üye
stock donuyorum baska yolu
Tuşlar a iyi basmamış olabilirsin ;)
olabilir :) stocktan herdaim şaşmamayı ve stocktan başkasının suanda o kadar da stabil olmadıgını ogrenmıs oldum varmı böyle bisi ya :D bak ram 1gb kullanıyo bende normalde nası oluyosa s5 romda ayrıca müzik oynatırken duruyor gösteriyor müzik kapalıyken oynatıyor gösteriyor :D nası bir şeyse anlamadım bende en iyisi o zaman stock rom heralde bakalım nasip
halim abi bir sorum daha var rusyadan başka hangi ülkelerde türkçe dil desteği var belkı onuda denerim bunda baya şarj giderse ?

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
stock donuyorum baska yolu

olabilir :) stocktan herdaim şaşmamayı ve stocktan başkasının suanda o kadar da stabil olmadıgını ogrenmıs oldum varmı böyle bisi ya :D bak ram 1gb kullanıyo bende normalde nası oluyosa s5 romda ayrıca müzik oynatırken duruyor gösteriyor müzik kapalıyken oynatıyor gösteriyor :D nası bir şeyse anlamadım bende en iyisi o zaman stock rom heralde bakalım nasip
halim abi bir sorum daha var rusyadan başka hangi ülkelerde türkçe dil desteği var belkı onuda denerim bunda baya şarj giderse ?
Çoğunda vardır ama tam bilmiyorum. Ayrıca bunda şarj çok giderse diğerlerinde de aynı problemle karşılaşabilirsin. Değişen birşey olmaz gibime geliyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Çoğunda vardır ama tam bilmiyorum. Ayrıca bunda şarj çok giderse diğerlerinde de aynı problemle karşılaşabilirsin. Değişen birşey olmaz gibime geliyor
anladım stock rom kurdum ve factory reset yaptım temiz olsun diye açılsın telefon içim rahatlasın :D
hiihh açıldı :D temizzzz
abi bide telefonu temizlemek için program öneriyormusun yoksa biz ellemei önbelleği sil veriyi sil yapalım ? clen master gibi ler çok ram yiyor diyorlar telefonu temiz tutmak istiyorm oyun baya yuklıyecem ama telefon temiz olsun düşüncen nedir . kusura bakma çok soru sordum ama bu hep karşıma çıkıyor

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
anladım stock rom kurdum ve factory reset yaptım temiz olsun diye açılsın telefon içim rahatlasın :D
hiihh açıldı :D temizzzz
abi bide telefonu temizlemek için program öneriyormusun yoksa biz ellemei önbelleği sil veriyi sil yapalım ? clen master gibi ler çok ram yiyor diyorlar telefonu temiz tutmak istiyorm oyun baya yuklıyecem ama telefon temiz olsun düşüncen nedir . kusura bakma çok soru sordum ama bu hep karşıma çıkıyor
Evet çok soru sordun ve soruyorsun [emoji18]
Clean master tarzı programları kurup işini bitirdikten sonra kaldıracaksın. Haftada 1 temizlik yapsan yeterlidir kanımca. Telefonda kalıcı tutarsan ram çok yer + şarj azaltır ;)

czary01

Üye
Arkadaslar backapla yedekledimiz dosyalari md5 yapip odinle yukleme yapma sansimiz varmi?

baskahmet

baskahmet

Üye
tmmdır telefonun da kurulumu bitti artık bazı şeyleri de kendim öğrenicem eyv halim abi kafa yordun bana :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
aldigim en fazla puan . Uuuu :)

Üst Alt