Karşılaştırma samsung galaxy s 4 ( 1000 tl ) vs. asus zenfone 6 ( 800 tl )

Sponsorlu Bağlantılar

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s 4 ( 1000 tl ) vs. asus zenfone 6 ( 800 tl )
İki tel arasında kaldım sizce hangisi ??? 1000 tl ye başka telde onerebilirsiniz bu fiyatı aşmasın .d

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bir ihtimal G2 bile bulabilirsin bin tlye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bi ara LG G2 980 liraya düşmüştü. Medimarkt'ta 1000 lira üstü alışverişe 250 lira veriyor. Oraya bak bi bence.

Rainesto

Rainesto

Üye
Kardeşim 1000 tl civarı g2 bulabilirsin

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
g2 zor çünkü 16 gb almam işimi gormez hafıza kartıda yok ztn. 32 gb da 1200 den aşşa yok bilen varsa lfn link atsn yada bilgi versin g2 32 gb 1000 tl ye hemen alırım. ama fiyat pahalı geliyo yılbasınıda bekleyebilirim. bide. sorumuda cevaplayın ltfn asusmu s4 mü ???

Son düzenleme:
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sen bu tarz yazmaya devam edersen kimse sana yardımcı olmaz. "Bilen varsa yazsın" çok ağır bir hakaret. Umarım bu tarzın değişir.

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
Sen bu tarz yazmaya devam edersen kimse sana yardımcı olmaz. "Bilen varsa yazsın" çok ağır bir hakaret. Umarım bu tarzın değişir.
şu an telefondan yazıuom tel cok kotu kısaltma. amaclı yazıyom bide tel cok donuyo. yanlıs ve birz mantıksız şeylerde yazıyorum .d yoksa amacım o değil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefon derken ? Ben de telefondan yazıyorum ama mümkün olduğu kadar düzgün yazıyorum. Neyse sorun bu değil. Beklentilerini de yazarsan belki yardımcı olurlar.

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
Telefon derken ? Ben de telefondan yazıyorum ama mümkün olduğu kadar düzgün yazıyorum. Neyse sorun bu değil. Beklentilerini de yazarsan belki yardımcı olurlar.
avea in touch 2 gibi kötü bi telin olsa yanlıs sende yazrsn kılavye bile donuyo .d.d. yinede önerin için saol ama grckten kotu bı amacım yoktu .) bide. seninde dusuncelerini beklerim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
avea in touch 2 gibi kötü bi telin olsa yanlıs sende yazrsn kılavye bile donuyo .d.d. yinede önerin için saol ama grckten kotu bı amacım yoktu .) bide. seninde dusuncelerini beklerim :)
Sorun değil. Ben düşüncemi başta da belirttim. O fiyata LG G2 alabilirsin. Telefonu ne amaçla kullanacaksın diye soracağım ama G2 her türlü ihtiyacını karşılar zaten.

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değil. Ben düşüncemi başta da belirttim. O fiyata LG G2 alabilirsin. Telefonu ne amaçla kullanacaksın diye soracağım ama G2 her türlü ihtiyacını karşılar zaten.
aynen g2 32 gb iyide. fiyatı sorun benim için :( 1200 TL peki. asus ve s4 arasından hangisi ni secersin ??

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
aynen g2 32 gb iyide. fiyatı sorun benim için :( 1200 TL peki. asus ve s4 arasından hangisi ni secersin ??
Büyük ihtimalle Android 5.0 S4'ün son güncellemesi olur. Asus Zenfone 5 fiyat olarak gayet uygun. Senin tam bütçen nedir ?
16 Gb G2 niye düşünmüyorsun ?
Burda havale fiyatı 1059 lira.

spacekiller

spacekiller

Üye
S4 kötü bir telefon değil. Yakından Tanıdığım 3 kişide s4 var sorun yok ekran fln da güzel aslında s4 gayet alınabilir bi telefon TT

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
bütcem 1000 tl. en fazla bide asus zenfone 5 yerine 6 alırım dahaiyi diye düşünüyom. aklımda sımdılık asus zenfone 6 ve s4 var fiyataları nedeyle g2 zor gibi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yukarıda link verdim. Bakmanı tavsiye ederim.

osicik

Üye
tavsiyem s4 tür 1 yıl kullandım ne için kullanırsan kullan seni üzmez ana güncellemeyide alır şarjı en kötü günü devirir bide samsung sevmesemde asusa gmye göre candır.....

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyem s4 tür 1 yıl kullandım ne için kullanırsan kullan seni üzmez ana güncellemeyide alır şarjı en kötü günü devirir bide samsung sevmesemde asusa gmye göre candır.....
olsn o kadar fiyat farkıda var simdilk düsüncem 1000 ne s4 bulursam alcm yoksa 800 e asus alcam

Polymath

Polymath

Üye
klıksada s4 950tl. S4 tabiki. Zen6 cok buyuk. 6 ins. Çantan yoksa cebe bile zor sığar. Ayrıca samsung kalitesi var. Pc alıyor olsaydın asus derdim. Her firmanın uzman olduğu konular var. S4 andoid 5 surumunu alcak ve oda son olacak buyuk ihtimal ama daha ozamana çok var.

furkankaya559758

Üye
S4 daha iyi olur. G2 16 GB isteseydin daha iyiydi ama 16 GB istemezsen en iyisi S4

Exdkiller

Exdkiller

Üye
Bende ikisi arasında kaldım zenfone 6 aldım ekranı büyük evet ama cebe sığıyor kesinlikle her türlü ihtiyacımıda karşılıyor android 5.0 ı da nisan ayında alacak zenfone 6 haberin olsun

Üst Alt