şu an telefondan yazıuom tel cok kotu kısaltma. amaclı yazıyom bide tel cok donuyo. yanlıs ve birz mantıksız şeylerde yazıyorum .d yoksa amacım o değilSen bu tarz yazmaya devam edersen kimse sana yardımcı olmaz. "Bilen varsa yazsın" çok ağır bir hakaret. Umarım bu tarzın değişir.
avea in touch 2 gibi kötü bi telin olsa yanlıs sende yazrsn kılavye bile donuyo .d.d. yinede önerin için saol ama grckten kotu bı amacım yoktu .) bide. seninde dusuncelerini beklerimTelefon derken ? Ben de telefondan yazıyorum ama mümkün olduğu kadar düzgün yazıyorum. Neyse sorun bu değil. Beklentilerini de yazarsan belki yardımcı olurlar.

Sorun değil. Ben düşüncemi başta da belirttim. O fiyata LG G2 alabilirsin. Telefonu ne amaçla kullanacaksın diye soracağım ama G2 her türlü ihtiyacını karşılar zaten.avea in touch 2 gibi kötü bi telin olsa yanlıs sende yazrsn kılavye bile donuyo .d.d. yinede önerin için saol ama grckten kotu bı amacım yoktu .) bide. seninde dusuncelerini beklerim![]()
aynen g2 32 gb iyide. fiyatı sorun benim içinSorun değil. Ben düşüncemi başta da belirttim. O fiyata LG G2 alabilirsin. Telefonu ne amaçla kullanacaksın diye soracağım ama G2 her türlü ihtiyacını karşılar zaten.
1200 TL peki. asus ve s4 arasından hangisi ni secersin ??Büyük ihtimalle Android 5.0 S4'ün son güncellemesi olur. Asus Zenfone 5 fiyat olarak gayet uygun. Senin tam bütçen nedir ?aynen g2 32 gb iyide. fiyatı sorun benim için1200 TL peki. asus ve s4 arasından hangisi ni secersin ??
olsn o kadar fiyat farkıda var simdilk düsüncem 1000 ne s4 bulursam alcm yoksa 800 e asus alcamtavsiyem s4 tür 1 yıl kullandım ne için kullanırsan kullan seni üzmez ana güncellemeyide alır şarjı en kötü günü devirir bide samsung sevmesemde asusa gmye göre candır.....