Ben daha sansliyim,rot yaptiktan sonra 3.kurdugum rom bu oldu ve 2 aydir kullaniyorum [emoji2]hocam tekrar rom için teşekkür ederim.. S3 ümü aldığımdan beri belkide 150-200 kadar rom denedim... bu rom onların en iyisi çıktı. Özellikle de ultra tasarruf modu bi harika... emeğin için teşekkürler... bunun v10' unu bekliyorum..![]()
Neyin eski halineBeyler bana sırasıyla eski haline döndürmek için ne yapmalıyım yazar mısınız bulamıyorum hiçbir yerde?
Neyin eski haline
Boyle sat daha iyi ya diycem sanane diyceksin,geriye donus odin ile veya kiese baglayinca oluyor galiba,tam bilmiyom,cunku geriye hic donmedim,geriyi unutmak istiyorum hattaBende bu rom yüklü. Telefonu eski haline çevirmem gerekiyor. Telefonu satıyorum.
Bende cok denedim,hatta 3 4 tarayici birden kurdum olmadi,sonra tekrar facebook un o lanet uygulamasini yuklemek zorunda kaldim,galiba facebook kendi uygulamasina mecbur kilmak icin bir sifreleme falan yapmis,baska romlarda denemek lazimki bu romla alakali olup olmadigini anlayalimöncelikle herkese iyi forumlar dilerim bende bi çok rom denedim ama gözüm hep bu romda [emoji106] fakat bi sorunum var tarayıcıdan facebook a girdiğim zaman videolar açılacak gibi oluyor açılmıyor .. yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim olmazsada böyle kullanacağım![]()
Bende cok denedim,hatta 3 4 tarayici birden kurdum olmadi,sonra tekrar facebook un o lanet uygulamasini yuklemek zorunda kaldim,galiba facebook kendi uygulamasina mecbur kilmak icin bir sifreleme falan yapmis,baska romlarda denemek lazimki bu romla alakali olup olmadigini anlayalim
Bazi romlar derken kitkat romlarla denedinmi,4.4.2 ile alakali olabilir,4.3 de oluyordu cunkuben denedim aslında bazı romlar çalıştırıyor system dosyalarınla oynamak lazım galiba ama tam olarak bende bilmiyorum nasıl olacağını
Bazi romlar derken kitkat romlarla denedinmi,4.4.2 ile alakali olabilir,4.3 de oluyordu cunku
Boyle sat daha iyi ya diycem sanane diyceksin,geriye donus odin ile veya kiese baglayinca oluyor galiba,tam bilmiyom,cunku geriye hic donmedim,geriyi unutmak istiyorum hatta
faceteki videolar bu romda çalışıyor.
bi sıkıntı yok
ben sadece duygu kısmında ne hissettiğimi belirtemiyorum.
oda çok elzem bişey değil![]()

bastan kur,boyle olmamasi lazim,kurarken crt animation secenegini secmeden kurBu rom bana yaramadı.
*Durduk yere şebeke gidiyor. Yanımda da ayı operatörü kullanan arkadaşın fu ll çekiyor.
*Durduk yere ekran gidip geliyor.
*Telefon ekranı kapalıyken açtığımda 3 saniye sonradan açılıyor.
*Arada kasıyor.
Vay bee,kiskandim,bizde neden acmiyor tarayicilarda acabachromedan da açıyo
firefox tada açıyo
telin kendi tarayıcısndada açıyo
marketten face icadını yüklersen de açıyo
açmadığım yer kalmadı![]()
bastan kur,boyle olmamasi lazim,kurarken crt animation secenegini secmeden kur
S3 ü 300 TL ye satabilir miyim sence?chromedan da açıyo
firefox tada açıyo
telin kendi tarayıcısndada açıyo
marketten face icadını yüklersen de açıyo
açmadığım yer kalmadı![]()

300 e satacagima tuvaletin d3ligine atar sifonu cekerim daha iyi,orjinal romu bul ve indir,odin ile flashla,o kadar,bir yerde kiese bilgisauardan baglayinca da kuruldugunu okumustumTelefonu bu şekilde satamam zaten. Kimse rootlu ve romlu telefon almak istemez bence. Ben sıfırlayayım da alacak olan kişi ne yaparsa yapsın.S3 ü 300 TL ye satabilir miyim sence?