Haber Nokia geri döndü; Android işletim sistemli Nokia Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia geri döndü; Android işletim sistemli Nokia Tablet

Nokia öldü diye düşünüyorsanız, bir kez daha düşünün. Bugün Finlandiyalı teknoloji devi etkileyici Android tableti (Evet yanlış okumadınız, Android) Nokia N1 ile gündeme damgasını vurdu. Finlandiya’da yapılan Slush 2014 konferansında tanıtılan Nokia N1 tablet etkileyici özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Gücünü Intel Atom Z3580 64-bit 4 çekirdekli 2,4GHz işlemciden alan 7,9 inç 2048×1536 pikselekranlı tablette 2GB RAM, 32GB depolama alanı, 8MP arka kamera, 5MP ön kamera ve 5.300mAh pil bulunuyor. Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle çalışan Nokia N1 tablet 9 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Nokia N1 tablette ilk çift taraflı kullanılabilir MicroUSB bağlantı noktası bulunuyor. Cihazın kalınlığı sadece 6,9mm ağırlığı ise 318 gram. A

Şahsi görüşüm: Tasarım sanki biraz Apple(ipad) ve Sony i andırıyor..

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

NEXUS

NEXUS

Üye
adam akıllı android li cihaz üretmiş sonunda :)
özellikler güzel de 3 gb ram olsa daha iyidi

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
PriZm

PriZm

Üye
Nokia'nın Microsoft ile olan anlaşmasından dolayı bu cihazda kullanılan işlemci ARM tabanlı değil. Dolayısıyla mobil cihaz olarak sayılmıyor. Kötü tarafı Androidde Arm dışında tabana destek veren uygulama neredeyse hiç yok. Uygulama özürlü bir tablet olarak doğacak ne yazıkki.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran ve .NeXuS.
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Faxconn Üretecekmiş

Takipçi Satın Al

Üst Alt