Uygulama asus zenfone 6 root kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
asus zenfone 6 root kaldırma
cihazdan root erişimini kaldırayım dedim baya bekledim 20 dk kadar sonra herhalde takıldı dedim iptal ettim meğer devam ediyormuş kaldırma yarıda kaldı super su yu açmaya çalıştım uyarı veriyor yeniden root la diye yeniden root lamaya çalıştım bu sefer uygulama telefon zaten rootlu diyor root isteyen uygulamalarda çalışmıyor yeniden başlattım daha kötü oldu çünkü bazı uygulamaları tb ile dondurmuştum bunların arasında orjinal dosya yöneticisi de vardı sorum şu ben şu lanet rootlu nasıl kaldırabilirim?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hangi yazılım versiyonundasınız şuan? 4.3 ile 4.4.2 root yöntemleri farklı olduğundan hangisini denediniz?

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
4.3 teyim 4.4.2 ye hiç geçmedim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
4.4.2 için güncelleme geldi. 2.20.40.11 versiyona yükseltin. Yükseltme sonrası root gitmiş olabilir. Gitmez ise 4.4.2 root için kullanılan scriptler ile tekrar rootlayabilirsin. Onu da tarif ederim.

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
baktım 452 mb lik bi güncelleme var uygun bir vakitte indircem umarım root kalkar

eren3546

eren3546

Üye
rootluyken sakın fabrika ayarı atma aynı versionu tekrar atarsan root gider

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
baktım 452 mb lik bi güncelleme var uygun bir vakitte indircem umarım root kalkar
452mb olanı indirmediysen dosyasını indirip telefonun dahili hafızasına atarak güncellemeyi dene.

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
452mb olanı indirmediysen dosyasını indirip telefonun dahili hafızasına atarak güncellemeyi dene.

henüz indirmedim bunu yaparsam telefon güncellenecekmi

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu dosyayı indirip hiç açmadan direk direk zip dosyası halinde telefonun dahili hafızasına kopyalayıp telefonu kapatıp açtığınızda ekranın sol üst köşesinde güncelleme uyarısı çıkacaktır. Oraya dokunarak güncelleme işlemini başlatabilirsiniz. Toplu güncelleme dosyası olduğundan root kalkabilir veya tekrar root aktif olabilir. Bu işlem sonrasında sorun çözülmezse size tekrar root veya unroot yapmanız için yöntemler söyleyebilirim. İndireceğiniz 700mb lık dosyanın yedeğini saklarsanız sonraki işlemlerde ihriyacımız olabilir.

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyayı indirip hiç açmadan direk direk zip dosyası halinde telefonun dahili hafızasına kopyalayıp telefonu kapatıp açtığınızda ekranın sol üst köşesinde güncelleme uyarısı çıkacaktır. Oraya dokunarak güncelleme işlemini başlatabilirsiniz. Toplu güncelleme dosyası olduğundan root kalkabilir veya tekrar root aktif olabilir. Bu işlem sonrasında sorun çözülmezse size tekrar root veya unroot yapmanız için yöntemler söyleyebilirim. İndireceğiniz 700mb lık dosyanın yedeğini saklarsanız sonraki işlemlerde ihriyacımız olabilir.

sürüm 4.4 mü

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İndireceğiniz dosya Android 4.4.2 Kitkat sürümünün Zenfone6 için hazırlanmış 2.20.40.11 sürüm numaralı romu. Bu güncellemeyi yüklediğinizde telefonunuz Android 4.4.2 ye geçmiş olacak.

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme var uyarısından sonra interneti kapatmam gerekiyormu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
güncelleme var uyarısından sonra interneti kapatmam gerekiyormu
Gerek yok, zaten farketmez de. Telefon kapanıp açılacak ve güncellemeyi yükleyecek. İstersen o an gelebilecek bildirimleri kaçırmamak için kapatabilirsin yani.

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin yardımların için indiriyorum su an

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Duruma göre mesajımı alıntılarsanız yardımcı olmaya çalışırım yine.

muhsin15

muhsin15

Üye
    Konu Sahibi
can kardeş güncelledim root kalkmış tekrar root yapmak için ne yapmam lazım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
can kardeş güncelledim root kalkmış tekrar root yapmak için ne yapmam lazım
Emin olmak için telefonunuzu 2-3 defa kapatıp açın. Root güncelleme sonrası birkaç resetten sonra geri gelebiliyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
-https://dl.dropboxusercontent.com/u/36199740/Mobile/Asus/intelandroiddrvsetup1.1.5.zip bu linkteki intel driverlarının kurulduğundan emin olun. Win8 kullanıyorsanız driverları Win7 uyumluluk moduyla kurmalısınız. XP ile kullanamazsınız malesef.
-Ayarlar-Geliştirici seçeneklerinden Usb hata ayıklama açık olsun. Geliştirici seçenekleri açık değilse Ayarlar-Hakkında-Yazılım bilgisi-Derleme sürümü ne 7-8 defa dokunun.
-http:// bu linkteki root scriptini indirip masaüstüne klasör olarak çıkartın.
-Telefonunuz açık bir şekilde usb kablosuyla bilgisayara bağlayın. (Pc telefonu tanıdığında aygıt yöneticisinde "Usb for ADB Android interface" benzeri bir yazı çıkması lazım.
-Masaüstüne koyduğunuz Kitkat4011v4 klasöründe hiçbirşeyi değiştirmeden Root-Zenfone.bat dosyasını çift tıklayın.
-Siyah cmd ekranı gelecek ve devam etmek için bir tuşa basın gibi bir yazı gelecek. Tuşa bastıktan sonra bazen 1-2dk beklettikten sonra telefonunuzun ekranına bir eşleşme yazısı gelmesi lazım. O eşleştirme onayını verdikten sonra otomatik işlemleri yapmaya başlıyor.
-Telefonunuz 5-6 defa kapanıp açılacak, müdahale etmeyin. Son olarak sizden tekrar bir tuşa basmanızı isteyecek. Daha sonra aşağıdaki yazı görünecek ve işlem bitmiş olacak.
All done, enjoy your ROOTED ZenFone 6 :)
by shakalaca (

İşlem aslında çok basit, sadece driverları doğru yüklemek ve telefona gelecek eşleştirmeyi onaylamak dışında pek bir ayrıntı yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt