Güzel.
Zorlasam 10 saat olurdu herhalde![]()
%16 var daha 10 saati görürdü bence
Zorlasam 10 saat olurdu herhalde![]()

Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanmaİOS'un şarj performansından çekinmeye artık gerek kalmadı sanırım.
bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degilBence aynen ekran süresi gibi [emoji106]Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanmabu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil
Telefonda müzik dinle ekran kapalıyken yine artıyor neresi ayniBence aynen ekran süresi gibi [emoji106]
Çünkü kullanılıyor eminim androidde de artıyordur.Telefonda müzik dinle ekran kapalıyken yine artıyor neresi ayni
Androidde kullanımı gösteren yer de var ekranın açık kaldığı sure de var. Demekki bilmiyorsunÇünkü kullanılıyor eminim androidde de artıyordur.

2 yıl kullandım ama telefon açık müzik dinlemediğimden benimki ekran açık süresi oluyor ok? [emoji6][emoji106]Androidde kullanımı gösteren yer de var ekranın açık kaldığı sure de var. Demekki bilmiyorsun![]()
Buradaki değerler onu gösteriyor ama sınıfa şarj aletiyle gelen bile var.Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanmabu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil

Ekran ışığının açık kaldığı sureyi ve toplam bataryanin % kaçını ekranın kullandığını gösteriyor2 yıl kullandım ama telefon açık müzik dinlemediğimden benimki ekran açık süresi oluyor ok? [emoji6][emoji106]
Bildiğim şeyleri anlatıyorsun [emoji19]Ekran ışığının açık kaldığı sureyi ve toplam bataryanin % kaçını ekranın kullandığını gösteriyor
Sizdeki bunu gösteriyorBildiğim şeyleri anlatıyorsun [emoji19]
Anladım biliyorum dedim niye tekrar tekrar yolluyorsun [emoji35]Sizdeki bunu gösteriyor
Ne işe yarıyor antutu?Çoktan varbenim şarj iyi değil mi? Antutu Puanım da eskiden 20 binlerdeydi iOS 8'de 30 binlerde çıkıyor.
Bi nevi puan ölçüyor cihazının performansını belirtiyor güya ama bence doğru değil çok.Ne işe yarıyor antutu?
Kullanım: 11saat 49dk
Beklemede: 1 gün 14 saat