0MG90
Üye
Fişe takılmışİphone 6 da şarj işini gerçekten halletmişler
Bu arada pcden müzik attım ondan şarja takıldı yazıyor![]()
Fişe takılmışİphone 6 da şarj işini gerçekten halletmişler
Bu arada pcden müzik attım ondan şarja takıldı yazıyor![]()
Altta belirttim hocam müzik atmak için pcye bağladım ondan öyle yazıyorFişe takılmış
Gayet iyi o zamanAltta belirttim hocam müzik atmak için pcye bağladım ondan öyle yazıyor
O dağlar deler o batarya ile [emoji23]Gayet iyi o zaman![]()
Birde 6Plus'ın kullanımına bakmak lazım
6 Plusta şarj olayı gerçekten çok iyi ya ekran çok büyük olmasaydı onu alacaktımGayet iyi o zaman![]()
Birde 6Plus'ın kullanımına bakmak lazım
Ben daha 5'i yeni aldım çok acele etmesem yurtdışından 5s getirecektim de telefonum bozulmuştu o ara mecburen aldım.6 Plusta şarj olayı gerçekten çok iyi ya ekran çok büyük olmasaydı onu alacaktım
5s getirtseydin daha iyi olurdu ama 5 te çok kötü bir tel değil her işini halledebilirsin.Ben daha 5'i yeni aldım çok acele etmesem yurtdışından 5s getirecektim de telefonum bozulmuştu o ara mecburen aldım.
Yani memnunum 8'den önce daha iyiydi ama 8 tam oturmadı o Yüzden diğer telefonlar da sağlıklı değil ama bi touch-id'ye hayır demezdim gerçi o zaman bile 1 ay telefonsuzdum o kadar zor dayandım 1 ay daha bekleyemezdim. Gelecek te pasaport kaydı falan hem 1 yıl garantili olacaktı. Benim garanti mevzusu içime sinmezdi böylesi daha iyi oldu.5s getirtseydin daha iyi olurdu ama 5 te çok kötü bir tel değil her işini halledebilirsin.
Touch id o kadarda iyi değil ya 5s te beni deli ediyordu valla her seferde algılamıyordu yani 1-2 hafta kullanıp hevesimi almıştın sonrasında hep şifre girdimYani memnunum 8'den önce daha iyiydi ama 8 tam oturmadı o Yüzden diğer telefonlar da sağlıklı değil ama bi touch-id'ye hayır demezdim gerçi o zaman bile 1 ay telefonsuzdum o kadar zor dayandım 1 ay daha bekleyemezdim. Gelecek te pasaport kaydı falan hem 1 yıl garantili olacaktı. Benim garanti mevzusu içime sinmezdi böylesi daha iyi oldu.

5s kullanırken ekrana cam koruyucu taktırmıştım oda baya kalındı home tuşu baya aşağıda kalmıştı belkide bu yüzden tam olarak parmak izini algılamıyordubenim touch id de sorun yok gayet güzel çalışıyor6nın şarjı güzel gitmiş bende 5s ile böyle süre yakalamıştım
6 genel olarak sevemedim ama tasarımı bence kötü
![]()
olabilir bende de film var ama cam film değil normal bide güzel taktılar home tuşuna hiç engeli yok bide sürekli siliyorum orayı yağlanma yapınca okuyamadığı oluyormuş5s kullanırken ekrana cam koruyucu taktırmıştım oda baya kalındı home tuşu baya aşağıda kalmıştı belkide bu yüzden tam olarak parmak izini algılamıyordu
Aynen birde elim çok terlediği zamanlarda algılamıyorduolabilir bende de film var ama cam film değil normal bide güzel taktılar home tuşuna hiç engeli yok bide sürekli siliyorum orayı yağlanma yapınca okuyamadığı oluyormuş
dışarda tişörtümle siliyorumAynen birde elim çok terlediği zamanlarda algılamıyordu
eve gelince fiber bezlekullanım süresi azdırBabam 5S ile 6 günü görmüştü. Bir ara resmini de paylaşırım. Ben şaştım kaldım.
iPhonedo kapalı olan şeyler arka plan uygulama yenilemesi, idrive, mail senkronizasyonu başka kapalı olan bir şey söylemedi konum servisleri ve bluetooth açıkmış bence çok güzel bir süre almış valla 6+ alasım geldi ama çok büyük