Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

Sponsorlu Bağlantılar

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
6 Plusta şarj olayı gerçekten çok iyi ya ekran çok büyük olmasaydı onu alacaktım
Ben daha 5'i yeni aldım çok acele etmesem yurtdışından 5s getirecektim de telefonum bozulmuştu o ara mecburen aldım.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Ben daha 5'i yeni aldım çok acele etmesem yurtdışından 5s getirecektim de telefonum bozulmuştu o ara mecburen aldım.
5s getirtseydin daha iyi olurdu ama 5 te çok kötü bir tel değil her işini halledebilirsin.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
5s getirtseydin daha iyi olurdu ama 5 te çok kötü bir tel değil her işini halledebilirsin.
Yani memnunum 8'den önce daha iyiydi ama 8 tam oturmadı o Yüzden diğer telefonlar da sağlıklı değil ama bi touch-id'ye hayır demezdim gerçi o zaman bile 1 ay telefonsuzdum o kadar zor dayandım 1 ay daha bekleyemezdim. Gelecek te pasaport kaydı falan hem 1 yıl garantili olacaktı. Benim garanti mevzusu içime sinmezdi böylesi daha iyi oldu.

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Yani memnunum 8'den önce daha iyiydi ama 8 tam oturmadı o Yüzden diğer telefonlar da sağlıklı değil ama bi touch-id'ye hayır demezdim gerçi o zaman bile 1 ay telefonsuzdum o kadar zor dayandım 1 ay daha bekleyemezdim. Gelecek te pasaport kaydı falan hem 1 yıl garantili olacaktı. Benim garanti mevzusu içime sinmezdi böylesi daha iyi oldu.
Touch id o kadarda iyi değil ya 5s te beni deli ediyordu valla her seferde algılamıyordu yani 1-2 hafta kullanıp hevesimi almıştın sonrasında hep şifre girdim :D

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
sLeepLe

sLeepLe

Üye
benim touch id de sorun yok gayet güzel çalışıyor :) 6nın şarjı güzel gitmiş bende 5s ile böyle süre yakalamıştım :) 6 genel olarak sevemedim ama tasarımı bence kötü :(

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve weesel
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
benim touch id de sorun yok gayet güzel çalışıyor :) 6nın şarjı güzel gitmiş bende 5s ile böyle süre yakalamıştım :) 6 genel olarak sevemedim ama tasarımı bence kötü :(
5s kullanırken ekrana cam koruyucu taktırmıştım oda baya kalındı home tuşu baya aşağıda kalmıştı belkide bu yüzden tam olarak parmak izini algılamıyordu

sLeepLe

sLeepLe

Üye
5s kullanırken ekrana cam koruyucu taktırmıştım oda baya kalındı home tuşu baya aşağıda kalmıştı belkide bu yüzden tam olarak parmak izini algılamıyordu
olabilir bende de film var ama cam film değil normal bide güzel taktılar home tuşuna hiç engeli yok bide sürekli siliyorum orayı yağlanma yapınca okuyamadığı oluyormuş

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
olabilir bende de film var ama cam film değil normal bide güzel taktılar home tuşuna hiç engeli yok bide sürekli siliyorum orayı yağlanma yapınca okuyamadığı oluyormuş
Aynen birde elim çok terlediği zamanlarda algılamıyordu

furkankaya559758

Üye
Babam 5S ile 6 günü görmüştü. Bir ara resmini de paylaşırım. Ben şaştım kaldım.

Anil-D

Anil-D

Üye
Izmite gelince ayfonlara sardim felaket telefon vay br

sLeepLe

sLeepLe

Üye
iPhonedo var çoğumuzun bildiği ve yakından takip ettiği güzel bir insan. kendisi 6+ aldı daha yeni şarj süresini paylaştı bende burda göstermek isterim :)

• Beğen
Tepkiler: fgbvhjk, Baranbaris ve 0MG90
Türe

Türe

Üye
Arkaplan verisini yenilemeyi kapatınca böyle olması daha normal ama yine de 3 gün çok iyi. Ben de inşallah yakın zamanda 6 ya geçiş yapıcam şu an Note 3 te her türlü senkronizasyon açıkken 1 günü tam çıkarıyorum.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende de 5s var bende arka planda uygulama yenileme açık bende 1 günü çıkarıyorum ama 3 gün almam mümkün değil :D iPhonedo kapalı olan şeyler arka plan uygulama yenilemesi, idrive, mail senkronizasyonu başka kapalı olan bir şey söylemedi konum servisleri ve bluetooth açıkmış bence çok güzel bir süre almış valla 6+ alasım geldi ama çok büyük :D

Üst Alt