Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
hhararli

hhararli

Üye
V7 den v9 a gectim telefon sacma sapan bi hal aldi kendi kendine açılıyor kapanıyor uygulamalardan atıyor uygulamalardan çıkınca menu 5 6 saniye gec geliyor bende tekrar v7 ye dondum ama sorun degismedi boeffla karnel kullaniyorum romlari yuklerken wupelerin hepsini yaptim mesaj yazarlen bile klavye kayboluyor telefonu tekrar acmadan duzelmiyor biri aradimi açamıyorum beyler bi yardim edin yaw kiracam telefonu

morki05

morki05

Üye
V7 den v9 a gectim telefon sacma sapan bi hal aldi kendi kendine açılıyor kapanıyor uygulamalardan atıyor uygulamalardan çıkınca menu 5 6 saniye gec geliyor bende tekrar v7 ye dondum ama sorun degismedi boeffla karnel kullaniyorum romlari yuklerken wupelerin hepsini yaptim mesaj yazarlen bile klavye kayboluyor telefonu tekrar acmadan duzelmiyor biri aradimi açamıyorum beyler bi yardim edin yaw kiracam telefonu
Net çözüm biraz uğraş ister rom tekrar yükle ama ilk defa yüklersen temiz kurulum yapman gerek ha düzelmedi ozaman stock rom kur tekrar rot yap cwm philiz "son sürüm" kur cwmden megawipe temizle romu tekrar kur

tdd46

tdd46

Üye
Net çözüm biraz uğraş ister rom tekrar yükle ama ilk defa yüklersen temiz kurulum yapman gerek ha düzelmedi ozaman stock rom kur tekrar rot yap cwm philiz "son sürüm" kur cwmden megawipe temizle romu tekrar kur
biz zaten megawipe yaparak içindeki bütün romların kalıntılarını silmiyor muyuz ? Stock romu kurup megawipe yaparsak o romdan geriye birşey kalır mı ? Tam olarak bu detayı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim

seronet

seronet

Üye
8.1 den 9 a geçtim, bir fark göremedim. Hata da almadım. Şuan stock kernel ile kullanıyorum.

hhararli

hhararli

Üye
dediklerinin hepsini yaptım zaten v7 sorunsuz kullanıyordum v9 u görünce deneyim dedim yükledim saçma sapan hale geldi telefon tekrardan mega wipe ve diğer wipelerle v7 yükledim sorun bazen oluyor bazen olmuyor

morki05

morki05

Üye
biz zaten megawipe yaparak içindeki bütün romların kalıntılarını silmiyor muyuz ? Stock romu kurup megawipe yaparsak o romdan geriye birşey kalır mı ? Tam olarak bu detayı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim
Megawipe te yapmadan önce diğer wipe leri yapman gerek sonra mega yapmalısın daha sonra romu kur ve uygulamaları tek tek elle kur google den geri alma

tomm

tomm

Üye

Blekota v7+ 3000 mah pil + Ultra Güç Tasarruf Modu ile sonuç bu çıktı ve arada kullandığım halde ya kullanmasaydım sonuç ne olurdu bilemem

tdd46

tdd46

Üye
Megawipe te yapmadan önce diğer wipe leri yapman gerek sonra mega yapmalısın daha sonra romu kur ve uygulamaları tek tek elle kur google den geri alma
Stock rom kurmanın sonra başka rom portlamanın bir önemi var mı yani?

morki05

morki05

Üye
Stock rom kurmanın sonra başka rom portlamanın bir önemi var mı yani?

tabiki her rom kurulumunda telefonda parçaçıklar kalır. bunu hiçbir şekilde engeleyemezsiniz

• Beğen
Tepkiler: tdd46

aydin1237

Üye
Linkler olu?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar konuyla alakası yok ama genaral mobile discovery için ilk sayfadaki philz touch recovery programını yükleyip discovery telefon için portlanmış rom atabilir miyim?

morki05

morki05

Üye
arkadaşlar konuyla alakası yok ama genaral mobile discovery için ilk sayfadaki philz touch recovery programını yükleyip discovery telefon için portlanmış rom atabilir miyim?

gerek yok netten arat sonra uygun olanı kur XDA her zaman güvenli olabilir

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
anladım.
bende her tel için kullanılabilir bir pro diye düşünmüştüm.
dediğin gibi uygunu bulacaz artık.
teşekkürler ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar telefonla görüştükten sonra etkin uygulamalara girdiğimde telefon uygulaması açık kalıyor son diyorum öyle kapanıyor bunun bir çözümü var mı acaba

INCALLUI uygulamanın adı açık kalıyor kapanmıyor son diyince kapanıyor

liamgallagher

liamgallagher

Üye
@1553 hatırlarsan bu konudaki romu kurmuştum. Bana telefonu eski haline nasıl getireceğimi sırasıyla anlatır mısın? Telefonu satacağımda eski haline döndürmem lazım.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@1553 hatırlarsan bu konudaki romu kurmuştum. Bana telefonu eski haline nasıl getireceğimi sırasıyla anlatır mısın? Telefonu satacağımda eski haline döndürmem lazım.
4.3 orijinal romu indir odinden kur sonra telefonu fabrika ayarlarına döndür

Son düzenleme:
yassiino

yassiino

Üye
Arkadaşlar direk Kies programından telefona orijinal romu yükleyebilirsiniz, hiç uğraşmayın :)

• Beğen
Tepkiler: liamgallagher

bozkurtlu85

Üye
Alıexpress sitesinden 3850 Mah orjinal kalıpla batarya aldım. 1haftadır kullanıyorum. Telefonu 2 el aldığım için orjinal bataryanın performansını bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar için yazmak istedim. Telefonu ekran süresi olarak 3.56 saat civarında verdi. 14 saat kullanım süresi verdi ve 10 dakika görüşme yapmışım. Bataryanın performansı nasıl orjinal kullanan veya merak edenler varsa cevap verebilirim konu hakkinda
Gerçekte 3850 Mah değil tabi ki ama yine de iyi bi sonuç almissiniz. Ben orjinal batarya yla 2.30 saati artık göremiyorum. Orjinal diye ebay den bi batarya aldım o da aynı. Bu batarya nin linkini verir misiniz?

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Arkadaşlar direk Kies programından telefona orijinal romu yükleyebilirsiniz, hiç uğraşmayın :)
Dostum kies programı derken ne yapmam gerekiyor şimdi? Bu konularda acemiyim zar zor bu romu yapmıştım. Anlayabileceğim şekilde anlatır mısın? :)

Üst Alt