Haber Yeni bir marka geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir marka geliyor...
Evet arkadaşlar yeni bir marka geliyor.Adı mı?Adı strawberry.Yani ne mi? ÇİLEK.Bu marka kanadadan doğuyor.Çok yakında tüm dünyayı etkisine alacak olan bu marka,çok iddalı.Sloganları ise çok etkili.

Do you not tired of other fruits?
(Diğer meyvelerden sıkılmadınız mı?)

''Neden strawberry?''diye sorduğumuzda bize verilen cevap,''meyveler protein kaynağıdır,ancak herşeyi fazlası zarardır değil mi?'' idi.Bizde çok yaratıcı bulduk ve sizlerle paylaşma kararı aldık.Bu markanın ilk telefonu 2015in ilk çeyreği çıkacak.

Telefonun özellikleri Apple'ı aratmayacak hatta ve hatta ve hatta elmayı sollayacak gibi duruyor.

Telefonun işte o dahi özellikleri
QFHD (3840x2160) IPS ekran
Snapdragon 805 chipset
Kalp atış sensörü
4 gb ram
Android 5.0 (Lollipop)
Arka kamerası 18,ön selfie kamerası ise 5.Evet yanlış duymadınız tam tamına 5 megapiksel

İşte telefonun logosu ve ilk çıkacak olan tasarımı

Telefonun modeli ST1

Arkadaşlar strawberry fabrikasında çalışan arkadaşım sızdırdı bu bilgileri lütfen benden izinsiz paylaşmayınız

Son düzenleme:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Madem kimse paylaşmasın istiyorsan bunu milyonlarca insanların kullandığı kitle iletişim araçlarında paylaşmayacaksın. Sonuçta bu haberi birileri paylaşsa haberin olmayacak. Ayrıca yazının sonundaki yazıyı biraz daha kibar yazabilirsin. Sanki tehdit ediyormuşsun gibi yazı yazmışsın.

• Beğen
Tepkiler: İphone 5ci
İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
Madem kimse paylaşmasın istiyorsan bunu milyonlarca insanların kullandığı kitle iletişim araçlarında paylaşmayacaksın. Sonuçta bu haberi birileri paylaşsa haberin olmayacak. Ayrıca yazının sonundaki yazıyı biraz daha kibar yazabilirsin. Sanki tehdit ediyormuşsun gibi yazı yazmışsın.
tamam kardeşim benim düzelttim senin gönlün olsun diye tamam mı ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
tamam kardeşim benim düzelttim senin gönlün olsun diye tamam mı ?
Estağfurullah kardeşim. Benim için değil , kendin için düzeltmeliydin. Yoksa ben burda okur geçerim. Bunu sadece burda değil hayatın diğer bölümlerinde de uygulamalıyız. Nezaketli olmak her daim iyidir. Ayrıca düzenlediğiniz için de kendi adıma teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve İphone 5ci
İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah kardeşim. Benim için değil , kendin için düzeltmeliydin. Yoksa ben burda okur geçerim. Bunu sadece burda değil hayatın diğer bölümlerinde de uygulamalıyız. Nezaketli olmak her daim iyidir. Ayrıca düzenlediğiniz için de kendi adıma teşekkür ederim.
sağol benim kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Enes

Enes

Üye

Malum ısırılmış yer Apple.
Üst kısımda yaprak şeklindeki kısım da Samsung'un logosu.

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi

Malum ısırılmış yer Apple.
Üst kısımda yaprak şeklindeki kısım da Samsung'un logosu.
Valalhi süper bir cevaptı cevap için teşekkürler bu zekanız beni hayran bıraktı doğrusu zekalı insanın hali başka

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
SheFy

SheFy

Üye
Keşke başka logo kullansalardı. Ben anlamıyorum, firmaların taklitçiliğini ya. Özgün olun biraz

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Pikkaccu, MaxipmaN ve 1 kişi daha
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bence öyle bir şey çıkmaz çıkarsada olaylar olaylar

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Keşke başka logo kullansalardı. Ben anlamıyorum, firmaların taklitçiliğini ya. Özgün olun biraz

Sanırım haklısınız. Belki de rakip olma havasında öyle yaptılar herhalde.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Geçen senede enistem apple da çalışıyor bana iphone 6 getirdi demiştiniz bu haberinde doğru olduğunu sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve MaxipmaN
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
buram buram uydurma kokuyor :ehe yeni bir firma doğacak ve senin arkadaşın orada çalışacak :ehe

İphone 5ci

İphone 5ci

Üye
    Konu Sahibi
buram buram uydurma kokuyor :ehe yeni bir firma doğacak ve senin arkadaşın orada çalışacak :ehe
Neden çalışamaz mı?Neden böyler küçümsüyorsun anlamadım?Hep mi böyle olmak zorunda?Ayıptır be ayıptır?Hep bu zihniyet bozuyor gidişatımızı?
Geçen senede enistem apple da çalışıyor bana iphone 6 getirdi demiştiniz bu haberinde doğru olduğunu sanmıyorum
Öncelikle ben zekanıza hayran kalmadım ayıptır.İphone 6 değil 5ti 5 (beş)?Ayrıca eniştem değil arkadaşımdı?Biraz lütfen destekli sallayalım?Saygılar?
bence öyle bir şey çıkmaz çıkarsada olaylar olaylar
Çıktıktan sonra hatta ve hatta ve hatta ÜLKEMİZE geldiğinde lütfen bunu tekrar bana hatırlatın?Bu kadar ileri görüşlüyseniz benim kredi borçlarım ne zaman bitiyor onuda söyleyinde bilelim?
Burda bir iğneleme sezdim?Sanki biz yapmışız logoyu?Bunedir ya herkes bi beğenememe peşinde?Neden böyle yapıyorsunuz anlamadım?BENİM size yalan borcum mu var ?AYIPTIR beee ayıptır?Size burda ben saygı sevgi güzel bir çerçeve içinde paylaşım yapıyom hemedeeee hepinizin bilemeyeceği öğrenemeyeceği sızdırarak bilgilendirme yapıyom?Sizin yaptığınıza bakın ayıptır be kırıcı olmayınbe bu kadar biraz emeğe saygınız olsun beee?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
o kadar coşmana gerek yok zamana bırakalım bu konuda kalır burda merak etme sonra tekrar geliriz buraya "hani hani" diyebiliriz :ehe

skylinegti

skylinegti

Üye
telefona neden kalp atış sensörü koyma gereği duymuş bu firma,ayrıca logosu apple'ı ismide blackberry'i çağrıştırıyor...

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
İnanmadım yani

Serhan

Serhan

Üye
Ünal Aysal duymasın :kop:

NEXUS

NEXUS

Üye
telefonun adı da strawphone olsun.
hatta tablette çıkarın küçük boylu tabletin adı strawdear , büyük boylu strawyear :D

yaklaık bir yıl önce bunlar ın aynısı benim aklıma gelmişti :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
0MG90

0MG90

Üye
telefonun adı da strawphone olsun.
hatta tablette çıkarın küçük boylu tabletin adı strawdear , büyük boylu strawyear :D

yaklaık bir yıl önce bunlar ın aynısı benim aklıma gelmişti :D
strawPhone, strawPad, strawPod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...