Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden çalışamaz mı?Neden böyler küçümsüyorsun anlamadım?Hep mi böyle olmak zorunda?Ayıptır be ayıptır?Hep bu zihniyet bozuyor gidişatımızı?
Öncelikle ben zekanıza hayran kalmadım ayıptır.İphone 6 değil 5ti 5 (beş)?Ayrıca eniştem değil arkadaşımdı?Biraz lütfen destekli sallayalım?Saygılar?
Çıktıktan sonra hatta ve hatta ve hatta ÜLKEMİZE geldiğinde lütfen bunu tekrar bana hatırlatın?Bu kadar ileri görüşlüyseniz benim kredi borçlarım ne zaman bitiyor onuda söyleyinde bilelim?
Burda bir iğneleme sezdim?Sanki biz yapmışız logoyu?Bunedir ya herkes bi beğenememe peşinde?Neden böyle yapıyorsunuz anlamadım?BENİM size yalan borcum mu var ?AYIPTIR beee ayıptır?Size burda ben saygı sevgi güzel bir çerçeve içinde paylaşım yapıyom hemedeeee hepinizin bilemeyeceği öğrenemeyeceği sızdırarak bilgilendirme yapıyom?Sizin yaptığınıza bakın ayıptır be kırıcı olmayınbe bu kadar biraz emeğe saygınız olsun beee?
ne olduğu önceki konularından belli İphone 5 tasarımı belli oldu!!! - MaxiCep
bu konuya bakın bildğiniz başka telefona ios 5 resmin atmış üstelik işletim sistemine ios 5 yazmış