Tavsiye ekran karti tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

law18

Üye
    Konu Sahibi
O sistemle oyun zor olur ama arkadaşın tavsiye ettiği kartla güncel oyunların sisteminin yeteceği kadar oynatabilirsin. Zaten oyun için en gerekli olan ekran kartı
2.80 ghz dual core islemci ddr2 2 gb kinston ram 512 mb ekran karti var islemci yeterli mi?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dual core 2.8 işlemci 260x gibi bir ekran kartını kaldıramaz.
onun dışında ekran kartı tak çalıştır mantığı ile alınmaz.
güç olarak power yeterliliği gerektirir.

• Beğen
Tepkiler: law18
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
peki bir sene yeterli olur mu? Oyun olarak pes 15 birde oynarsam total war oynuyorum
Eğer kasayi yenilemek istersen yardimci oluruz. Onun disinda sistemin eski para harcamaya değmez :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
peki bir sene yeterli olur mu? Oyun olarak pes 15 birde oynarsam total war oynuyorum
İşlemci : Fx 8320
Ekran Kartı : Sapphire 260x
Anakart : Asus M5A97 R2
PSU : 600 W 80 Plus

Böyle toplarsan uzun bir süre idare eder.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
BEN BUNU İNTERNET CIKMASI ALDIM 300 TL DEGER MI

Oyunda amd mi iyi oluyor
Kardeşim benim bunları tek tek yazmam çok ama çok uzun sürer . Şimdi intel mi iyi AMD mi olayı hiç girmek istemiyorum. Sana önerdiğim parçalar en uygun fiyatla en yüksek performans verecek parçalar. Bunu bilmen sana yeter. Yine de araştırabilirsin.

law18

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim bunları tek tek yazmam çok ama çok uzun sürer . Şimdi intel mi iyi AMD mi olayı hiç girmek istemiyorum. Sana önerdiğim parçalar en uygun fiyatla en yüksek performans verecek parçalar. Bunu bilmen sana yeter. Yine de araştırabilirsin.
Amd tek cekordek mi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
direxct 12 Çıkacak Alma Bişey

Üst Alt