Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

deadwarder

deadwarder

Üye
arkadaşlar 8.1 de sizdede rehberde takılmalar oluyormu. Gün içerisinde TElefon veya kişiler menüsüne girdiğim zaman geri atıyor hata da vermiyor ancak açılmadan geri ana menüye dönüyor telefon yeniden başlayınmda düzeliyor. Sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
arkadaşlar 8.1 de sizdede rehberde takılmalar oluyormu. Gün içerisinde TElefon veya kişiler menüsüne girdiğim zaman geri atıyor hata da vermiyor ancak açılmadan geri ana menüye dönüyor telefon yeniden başlayınmda düzeliyor. Sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz.

Evet o sorunu ben de yaşıyorum. Sadece rehberde değil diğer uygulamalarda da yapıyor ara sıra. Yeniden başlatmak harici kalıcı bir çözümü var mı?

serdar431

serdar431

Üye
Evet o sorunu ben de yaşıyorum. Sadece rehberde değil diğer uygulamalarda da yapıyor ara sıra. Yeniden başlatmak harici kalıcı bir çözümü var mı?
bende yasiyorum o sorunu rehbere giriyorum acmadan geri atiyor ana menüye ingilizcesi olan bir arkadas xda da blekotaya bildirse belki bir çözüm bulur. simdilik marketten baska rehber kullaniyorum ama s5 rehberinin yerini tutmuyor

kartal2378

kartal2378

Üye
bende yasiyorum o sorunu rehbere giriyorum acmadan geri atiyor ana menüye ingilizcesi olan bir arkadas xda da blekotaya bildirse belki bir çözüm bulur. simdilik marketten baska rehber kullaniyorum ama s5 rehberinin yerini tutmuyor
Exdialer gibi bir program varken nasil samsungunkini kullaniyosunuz anlamiyorum,stock romda da bunda da ben vazgecemiyom exdialerden,bir kere cok cok pratik herseyiyle

serdar431

serdar431

Üye
Exdialer gibi bir program varken nasil samsungunkini kullaniyosunuz anlamiyorum,stock romda da bunda da ben vazgecemiyom exdialerden,bir kere cok cok pratik herseyiyle
bende simdi onu kullaniyorum geri atma sorunu oldugu icin. normalde calissa sorunsuz gerek yok ama acil birey oluyor yeniden baslatmadan duzelmiyor

kartal2378

kartal2378

Üye
bende simdi onu kullaniyorum geri atma sorunu oldugu icin. normalde calissa sorunsuz gerek yok ama acil birey oluyor yeniden baslatmadan duzelmiyor
Para verip aldigim nadir uygulamalardan biridir exdialer

serdar431

serdar431

Üye
Para verip aldigim nadir uygulamalardan biridir exdialer
kardesim ex dialer ucretsizi kullaniyorum az once rehbere birini kayit etmek istedim + ya tikliyorum hicbirsey olmuyor. kisi eklemeyi nasil yapiyoruz?

kartal2378

kartal2378

Üye
kardesim ex dialer ucretsizi kullaniyorum az once rehbere birini kayit etmek istedim + ya tikliyorum hicbirsey olmuyor. kisi eklemeyi nasil yapiyoruz?
+ ya tiklayinca olmasi lazim,ucretsizi oldugu icindir,kesinlikle ucretlisini al dostum,verdigim para helal olsun dersin

• Beğen
Tepkiler: serdar431
morki05

morki05

Üye
Evet bende aynı ve benzeri sorun lar yaşıyorum

morki05

morki05

Üye
Ha birde şarj dolumu yavaşladı orj . S3 şarj kullanıyorum. Sizlerde de varmı ?

serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve morki05

eskiyapar

Üye
Azizin romda email çalışmadı. Azizin rom bundan iyi değil haksızlık yapmayalım.

eskiyapar

Üye
Beyler s 5 mini alpha v 6 cikti.Bir de update var bunun xda da.Yukledim.Muthis.Tavsiye.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

S5 mini alpha rom v6.0 indirmek isteyen indirebilir

edim1979

edim1979

Üye
Azizin romda email çalışmadı. Azizin rom bundan iyi değil haksızlık yapmayalım.
v8.1sansorleri dene bakalım çalışıyormu adam rom bort ediyor çalışmayan şeylerden haberi yok s5 multisangda yok aziz ardaşımız toplama yaptıgı halde bunlardan guzel rom çıkarıyor ortaya

• Beğen
Tepkiler: Aziz04

Üst Alt