fgbvhjk
Üye
Telefon için jbli demiştim ios 7.1.2 dejb nasıl oluyor anlamadım ios 8 ?
Telefon için jbli demiştim ios 7.1.2 dejb nasıl oluyor anlamadım ios 8 ?
Gayet iyi Kullanım almışsın tebrik ederimGeçen gün tamamen şarjını bitirip şarj ettim ve rekorumu kırdım [emoji5]️

Aynen [emoji4]Bu grafiklere bakarsak İOS 8, şarjı adam etmiş.
Bariz bir fark var aynenBu grafiklere bakarsak İOS 8, şarjı adam etmiş.

Şuanda 6 saat Kullanım 1 gün 18 saat bekleme 1 saat real racing 3 oynadım şarj 14Bariz bir fark var aynen![]()
iphone her konuda gelişmiş zaten g2 kamera konsunda gelişseydi keşkeŞarj konusunda G2'yle yarışacak kadar gelişti mi iPhone'lar? Vay be.
Sorunumuz batarya değilmiş demekkiŞarj konusunda G2'yle yarışacak kadar gelişti mi iPhone'lar? Vay be.

Ayneniphone her konuda gelişmiş zaten g2 kamera konsunda gelişseydi keşke

Woaw 6 mı aldın hayırlı olsun kardeşim şarj durumu da gayet iyi.İphone 6 da şarj işini gerçekten halletmişler
Bu arada pcden müzik attım ondan şarja takıldı yazıyor![]()
Saol hocam gerçekten çok iyi bir cihaz olmuş çok memnunumWoaw 6 mı aldın hayırlı olsun kardeşim şarj durumu da gayet iyi.
Ben arka kısmını sevmedim fakat performans olarak iyi bir cihaz. Eski Oval olmayan Tasarımı da bence ayrıca hoştu.Saol hocam gerçekten çok iyi bir cihaz olmuş çok memnunum
Bende arka tarafta kamera çıkıntısı hiç beğenmedim kamera camı çizilecek diye korkuyorum vallaBen arka kısmını sevmedim fakat performans olarak iyi bir cihaz. Eski Oval olmayan Tasarımı da bence ayrıca hoştu.
Aynen öyle bende o Yüzden sevmedim.Bende arka tarafta kamera çıkıntısı hiç beğenmedim kamera camı çizilecek diye korkuyorum valla