sLeepLe
Üye
ipad iyiymiş ya hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden nasip olur inşallahDaha sarj sorunu çeken bir iPad göremedim. Benim ki de öyle fakat iPhone'um için aynısını söyleyemem
telefon benim 1 günümü çıkarıyo ya memnunum o yüzden
bence servise ver düzeltsinler o kadar şarj gider mi yaArkadaşlar sanırım Turkcell bana çakma iPhone verdi. Sürelere bak.. Ben sabah yolda 30 dk müzik dinliyorum %20 si gidiyor sarjın. 1 saat sonrada internet kullanımından dolayı sarj bitti diyip kapanıyor. IOS 8 i ilk yüklediğim gün abartmadan söylüyorum sadece 10 sn video açtım ve tam %40 sarj gitti. Benim batarya sıkıntılı galiba. 3GS kullandığımda da aynısı olmuştu yan sanayi bir tane taktırdık ve o da pek fazla durumu değiştirmemişti. Ayaklı sarj cihazına döndüm, sürekli sarj cihazı taşıyorum.
iphone internet konusunda gerçekten sömürücü bir telefonMobil Veri Olayı Etkiler ARkadaşlar Bunu Aynı Ortamda Aynı Hat ve Farklı Cihazlar İle Test Etmenin Gerekir Turkcelin ve Aveanin Net Hızları 100 Kat Fark Eder Bir Tane Cihaz Saniyede 1 MB Çekerken Diğeri Mbye Bile Çıkayacaği İçin Etkisi Çok Olur Bunu Anlayamazsınız
durduğu yerde bildirimler aldığı için interneti yiyo tabi kapatırsan bu özellikleri yemez ama bende öyle sevmiyorum aldıysak sonuna kadar kullanıcaz