Mad EagLe
Üye
Yenisi nasıl acabaNasil olsa fark yok diye vermiyorlar heralde![]()

Yenisi nasıl acabaNasil olsa fark yok diye vermiyorlar heralde![]()

Yenisi nasıl acaba![]()
evetBi dk rusya bi dahami update aldi
Performans ve kararlilik guncellemesi peeformansta artma varAcil tekrar rus kurmam lazım
@SerseriGönlüm12 biraktin miniyi herhalde
Yeni sürüm gelmis sammobile indirimde . Tam olarak ne iceriyordu hatırlayan varmı

deneyimlerini ve antutu sonucunu bildirirsen iyi olurbenim sorunlarıma çare olcakmı bakalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncelleme böyle bilgilendirilir.
Batarya sorunu düzeldi gibi kurdum cihazı yeniden başlattım inme olmadı tabi yarın daha net olur
Unroot işe aramaz yeniden temiz yazılım atmak belkide cihazınızı resmi yapa bilir. Kiesten de backup yaparak yazılımlarınızı kurtara bilirsiniz.Rus romunu güncellemek istiyorum ama cihaz rootlu olduğu için güncellemeye izin vermiyor. Kies ten denediğimde ise yazılımınız güncel diyor. RootKeeper ile de geçici unroot yapmak istedim olmadı.
Yardım edecek cengaver arıyorum![]()
Pc kullanmadan bu işi halletmek istiyordumUnroot işe aramaz yeniden temiz yazılım atmak belkide cihazınızı resmi yapa bilir. Kiesten de backup yaparak yazılımlarınızı kurtara bilirsiniz.

Pc kullanmadan bu işi halletmek istiyordum
O zaman en son ki rus stock rom u yeniden yükledikten sonra root atayım.
Tabii, güncelleyebilirsem şayet burdan haber veririm.4.2.2 de kucuk guncellemeden sonra root yapma islemi degismisti, bundada boyle bir durum varmı acaba?
Guncelleyip root Yaptiktan sonra bilgi verebilirmisin?
güncelledim aynı şekilde root ettim sorun olmadi4.2.2 de kucuk guncellemeden sonra root yapma islemi degismisti, bundada boyle bir durum varmı acaba?
Guncelleyip root Yaptiktan sonra bilgi verebilirmisin?
güncelledim aynı şekilde root ettim sorun olmadi

Orijinal müzik çalar kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadımKullannn yokmu