Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Sponsorlu Bağlantılar
crazyali
Üye
arkadaşım bir konu açışıyorsa sorunları ve çözümleri ilk sayfada olur illa insanı uğraştırmak ne demek oluyor. birde biz neyi araştıracağımızı iyi biliyoruz. armuut piş ağzıma düşmüş gibi ilkel laflarıda sahibine iade ediyorum.
arkadaşım bir konu açışıyorsa sorunları ve çözümleri ilk sayfada olur illa insanı uğraştırmak ne demek oluyor. birde biz neyi araştıracağımızı iyi biliyoruz. armuut piş ağzıma düşmüş gibi ilkel laflarıda sahibine iade ediyorum.
bütün çıkan romların denemişmdir ama bunda herşeyi doğru yaptığımdan eminim kerneli yükledim wipeleri yaptım malesefki wifi ve kamera gelmedi buna benzer sorunsuz bir rom varmı acaba?
ayarlarda hizli ayarlari duzenle deyip yazi tipi kisayolunu ekle sonra kaydet
gfbli_erdi
Üye
eyvallah
nediyelimyani
Üye
yav şu v9.0 çıksada bi görsek ne var ne yok
nedir ne değildir.
eyyy blekota duy sesimizi
haggar73
Üye
Bir haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar hata yok. Orijinal rom dahil kullandığım en güzel rom. Emeği geçen arkadaşıma teşekkür ediyorum. Eline emeğine sağlık
Bir haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar hata yok. Orijinal rom dahil kullandığım en güzel rom. Emeği geçen arkadaşıma teşekkür ediyorum. Eline emeğine sağlık
v7 sadece i9305 modelinden portlanan 4.4.4 sürümlü back-to-n00t'ta çalışıyor. blekota 4.4.2 tabanlı kk kullandığı için çalışmaz. şuan en kararlı kernel 6.1 beta 4 sanırım.
v7 sadece i9305 modelinden portlanan 4.4.4 sürümlü back-to-n00t'ta çalışıyor. blekota 4.4.2 tabanlı kk kullandığı için çalışmaz. şuan en kararlı kernel 6.1 beta 4 sanırım.
Anladim tesekkurler,birde ben beta6 kerneli ilk ciktiginda flashladim sorun yoktu,sonra stabil 6 flashladim ondan sonra tekrar beta6 yukledim samsung yazisinda kaldi,beta4 ve beta 5 de sikinti yok ama beta 6 yi flashlayinca samsung yazisinda kaliyor,bende beta5 kullaniyorum,ilginc bir durum,diyceksinizki kernel kalintisi kalmistir ama kernel cleaning yaparak kernelleri flashliyordum ve kac kez xenediysem olmadi bende beta 5 ile devam ediyorum pek fark yok gibi,ama garip bir durum,bu android cok ilginc bir sistem [emoji4]
eskiyapar
Üye
Arama ekranı belleği sil yaptıkça geç gelir.Bu samsung arayüzünün sorunu.Görsel ama hantal.Blekota ile ilgisi yok.