Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

crazyali

Üye
arkadaşım bir konu açışıyorsa sorunları ve çözümleri ilk sayfada olur illa insanı uğraştırmak ne demek oluyor. birde biz neyi araştıracağımızı iyi biliyoruz. armuut piş ağzıma düşmüş gibi ilkel laflarıda sahibine iade ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: burak1553

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
tmm üstad sen haklısın.
bizde hata...

• Beğen
Tepkiler: burak1553, morki05 ve kartal2378
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir konu açışıyorsa sorunları ve çözümleri ilk sayfada olur illa insanı uğraştırmak ne demek oluyor. birde biz neyi araştıracağımızı iyi biliyoruz. armuut piş ağzıma düşmüş gibi ilkel laflarıda sahibine iade ediyorum.
Kurulumu philz recovery modda yapın cwmde yapınca böyle hatalar olabilir ayrıca konuya her sorunu eklesem herkes alıp gidiyor böyle daha iyi

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, morki05 ve crazyali
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
arkadaşlar v8.1 de yazı boyutunu falan ayarlayamıyorum nerden yapıcam

tdd46

tdd46

Üye
bütün çıkan romların denemişmdir ama bunda herşeyi doğru yaptığımdan eminim kerneli yükledim wipeleri yaptım malesefki wifi ve kamera gelmedi buna benzer sorunsuz bir rom varmı acaba?
Romu kaldırmadan da olur stock karnelı yükle resmi çek sonra boefla karnelı kur gitsin

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve crazyali
serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve kartal2378
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yav şu v9.0 çıksada bi görsek ne var ne yok
nedir ne değildir.
eyyy blekota duy sesimizi :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
haggar73

haggar73

Üye
Bir haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar hata yok. Orijinal rom dahil kullandığım en güzel rom. Emeği geçen arkadaşıma teşekkür ediyorum. Eline emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: burak1553, nediyelimyani ve kartal2378
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bir haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar hata yok. Orijinal rom dahil kullandığım en güzel rom. Emeği geçen arkadaşıma teşekkür ediyorum. Eline emeğine sağlık
Ben böyle yorumlar bekliyorum sorun olunca gelip beni suçlayan değil :)

• Beğen
Tepkiler: haggar73, helppo ve kartal2378
Ulysseus

Ulysseus

Üye
Başarıyla kurulumu tamamladım.:biggrin:Arkadaşlar rom çok güzel, stabil. Ben çok beğendim. Kurmayanlar tereddütsüz kursun. Emeği geçenlere :tşk::spr

• Beğen
Tepkiler: helppo, nediyelimyani, burak1553 ve 1 kişi daha
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
arama ekranının geç gelmesi olayını nası çözicez v8.1 de sizde de oluyo mu

• Beğen
Tepkiler: deadwarder
kartal2378

kartal2378

Üye
Boeffla nin sitesindeki 4.4.4 v7 beta kernel bizim roma uygunmu arkadaslar,fikri bilgisi olan varmi

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

cruel355

Üye
Boeffla nin sitesindeki 4.4.4 v7 beta kernel bizim roma uygunmu arkadaslar,fikri bilgisi olan varmi
v7 sadece i9305 modelinden portlanan 4.4.4 sürümlü back-to-n00t'ta çalışıyor. blekota 4.4.2 tabanlı kk kullandığı için çalışmaz. şuan en kararlı kernel 6.1 beta 4 sanırım.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve nediyelimyani
kartal2378

kartal2378

Üye
v7 sadece i9305 modelinden portlanan 4.4.4 sürümlü back-to-n00t'ta çalışıyor. blekota 4.4.2 tabanlı kk kullandığı için çalışmaz. şuan en kararlı kernel 6.1 beta 4 sanırım.
Anladim tesekkurler,birde ben beta6 kerneli ilk ciktiginda flashladim sorun yoktu,sonra stabil 6 flashladim ondan sonra tekrar beta6 yukledim samsung yazisinda kaldi,beta4 ve beta 5 de sikinti yok ama beta 6 yi flashlayinca samsung yazisinda kaliyor,bende beta5 kullaniyorum,ilginc bir durum,diyceksinizki kernel kalintisi kalmistir ama kernel cleaning yaparak kernelleri flashliyordum ve kac kez xenediysem olmadi bende beta 5 ile devam ediyorum pek fark yok gibi,ama garip bir durum,bu android cok ilginc bir sistem [emoji4]

eskiyapar

Üye
Arama ekranı belleği sil yaptıkça geç gelir.Bu samsung arayüzünün sorunu.Görsel ama hantal.Blekota ile ilgisi yok.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
dostum facede video izleyemiyorum ben ama :)

Üst Alt