Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

messitwo

Üye
yok kardeşimm denedim olmadı fön makinesiyle o kadar hava tuttum ama olmadı :/

GreaTH

GreaTH

Üye
Serdar 5.1 yukledim cihazi cope atsam daha iyi cok kasiyor ramda yuksek baya her seyi yaptim stabil yapamadim

2. Olarak tavsiye bi rom varmi

mtrhsts

mtrhsts

Üye
3.1 yükle pişman olmazsınız

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar 5.1 yukledim cihazi cope atsam daha iyi cok kasiyor ramda yuksek baya her seyi yaptim stabil yapamadim

2. Olarak tavsiye bi rom varmi
Nasıl oluyor anlamıyorum ben dahil onlarca kiside sorunsuz oluyor bir kiside kotu oluyor. stocktan daha stabil bir rom. yuklemeyi en basindan temiz yapiniz. 5.1 olmazsa 3.1 deneyin oda guzel ve stabildir.

06 girdap 66

Üye
crt efekti olan varmı arkadaslar bende var ama olmuyor

GreaTH

GreaTH

Üye
Hocam cmw rom yuklerken aborted hatası verıyor telefonda acılmıyor elımde pc yok nasıl duzeltırım

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cmw rom yuklerken aborted hatası verıyor telefonda acılmıyor elımde pc yok nasıl duzeltırım
konudaki cwm yada philztouch recovery indir. mobile odin var onuda indir mobile odinden yükle konudaki cwm yi. ama telefon acilmiyorsa pc sart yoksa duzeltemezsin. hangi cwm ile yükledin hata verdi ?

GreaTH

GreaTH

Üye
6.0.4.5 ama bunuda eskı cwm den yukledım odınsız yanı

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
GreaTH

GreaTH

Üye
Java telefon kullanıyorum suan :D o surumu bulamadım sen bı baksan olmazsa mecbur yarn cafeye
Rom eksik inmis o yuzden hata veriyomus duzeldi
Nasıl oluyor anlamıyorum ben dahil onlarca kiside sorunsuz oluyor bir kiside kotu oluyor. stocktan daha stabil bir rom. yuklemeyi en basindan temiz yapiniz. 5.1 olmazsa 3.1 deneyin oda guzel ve stabildir.

3.1 bende cok sarj yiyor bunu anlamis degilim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Java telefon kullanıyorum suan :D o surumu bulamadım sen bı baksan olmazsa mecbur yarn cafeye
Rom eksik inmis o yuzden hata veriyomus duzeldi

3.1 bende cok sarj yiyor bunu anlamis degilim
stock kernel kullan daha iyi olur sarjda. 5.1 sarj acisindan daha güzel.

GreaTH

GreaTH

Üye
5.1 sarjda guzel fakat Cok kasiyodu tekrar yuklicem bakalim

onurr52

Üye
Beyler bu 5.1 romunda klavye orjinal samsung klavyesi değil… bunu değiştirme şansımız da mı yok şahsen ben memnundum orjinal klavyeden..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu 5.1 romunda klavye orjinal samsung klavyesi değil… bunu değiştirme şansımız da mı yok şahsen ben memnundum orjinal klavyeden..
var kardesim neden olmasin. istersen suanki klavyenin siyahi var numarali klavyenin. yada orjinalide olur istersen
ama buna bir alissan stock klavye istemezsin bu klavye daha kullanisli

Son düzenleme:
GreaTH

GreaTH

Üye
Serdar bi rom kurdum fakat romun icinde dosyalarim klasoru yok . Nasil yuklerim roma

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar bi rom kurdum fakat romun icinde dosyalarim klasoru yok . Nasil yuklerim roma
baska bir romun icinden winrarla system/app icine girip secNoteMyfiles.apk dosyasini çıkartıp kullandigin romda ayni yere atarsin permissions rw-r-r yapıp telefonu yeniden baslatirsin olur

GreaTH

GreaTH

Üye

Ne ettiysem Düsuremedim ramı
Ayrica bu romdan iyi baska rom bulamadim ha :) hangi romu yuklediysem tekrar bu roma geri donus yapiorm :))

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

Ne ettiysem Düsuremedim ramı
Ayrica bu romdan iyi baska rom bulamadim ha :) hangi romu yuklediysem tekrar bu roma geri donus yapiorm :))
aynen oyle oluyor :) hocam kasma takilma yapmadigi surece rami sorun etmeyin sadece rakamdan ibaret

ensonkral06

ensonkral06

Üye
Hocam bir sorum olacak. Benim s3 şuan 4.1.2 sürümde. Bu romu yüklemek için ilk 4.3 stock romu yükleyip üstüne mi yükliycem yoksa direk yüklesem olur mu ? Cihazım rootlu