fon makinesi olmaz güçlü hava lazimyok kardeşimm denedim olmadı fön makinesiyle o kadar hava tuttum ama olmadı :/
Nasıl oluyor anlamıyorum ben dahil onlarca kiside sorunsuz oluyor bir kiside kotu oluyor. stocktan daha stabil bir rom. yuklemeyi en basindan temiz yapiniz. 5.1 olmazsa 3.1 deneyin oda guzel ve stabildir.Serdar 5.1 yukledim cihazi cope atsam daha iyi cok kasiyor ramda yuksek baya her seyi yaptim stabil yapamadim
2. Olarak tavsiye bi rom varmi
konudaki cwm yada philztouch recovery indir. mobile odin var onuda indir mobile odinden yükle konudaki cwm yi. ama telefon acilmiyorsa pc sart yoksa duzeltemezsin. hangi cwm ile yükledin hata verdi ?Hocam cmw rom yuklerken aborted hatası verıyor telefonda acılmıyor elımde pc yok nasıl duzeltırım
odinsiz zip seklinde baska cwm bul onu yukle bazi cem surumlerinde hata verebiliyor. mesela cwm 6.0.3.6 da yukleniyor6.0.4.5 ama bunuda eskı cwm den yukledım odınsız yanı
o surumu bulamadım sen bı baksan olmazsa mecbur yarn cafeyeNasıl oluyor anlamıyorum ben dahil onlarca kiside sorunsuz oluyor bir kiside kotu oluyor. stocktan daha stabil bir rom. yuklemeyi en basindan temiz yapiniz. 5.1 olmazsa 3.1 deneyin oda guzel ve stabildir.
stock kernel kullan daha iyi olur sarjda. 5.1 sarj acisindan daha güzel.Java telefon kullanıyorum suano surumu bulamadım sen bı baksan olmazsa mecbur yarn cafeye
Rom eksik inmis o yuzden hata veriyomus duzeldi
3.1 bende cok sarj yiyor bunu anlamis degilim
var kardesim neden olmasin. istersen suanki klavyenin siyahi var numarali klavyenin. yada orjinalide olur istersenBeyler bu 5.1 romunda klavye orjinal samsung klavyesi değil… bunu değiştirme şansımız da mı yok şahsen ben memnundum orjinal klavyeden..
baska bir romun icinden winrarla system/app icine girip secNoteMyfiles.apk dosyasini çıkartıp kullandigin romda ayni yere atarsin permissions rw-r-r yapıp telefonu yeniden baslatirsin olurSerdar bi rom kurdum fakat romun icinde dosyalarim klasoru yok . Nasil yuklerim roma
aynen oyle oluyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne ettiysem Düsuremedim ramı
Ayrica bu romdan iyi baska rom bulamadim hahangi romu yuklediysem tekrar bu roma geri donus yapiorm
)
hocam kasma takilma yapmadigi surece rami sorun etmeyin sadece rakamdan ibaret