Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

elif yakar

Üye
hmm .saolun bunu alicam :cool:yuru

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
2 hafta önce 1750 liraydı :) hatta ve hatta..
eylül başında 1550 liradan alanlar var.
Ah dolar ah...@elif yakar Linki sürekli takip edin. Indirimli olduğu zamanı yakalarsanız kaçırmayın.

TeKnoArda

Üye
Nova bilgisayarda 1750 tl idi en son

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
dün yolladım servise bakalım ne olacak

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ha siz yanlış anlamışınız :D Ben Asus'un verdiği onarım takibini diyorum , hala bekliyor yazıyor :D

GÖNDERİ BİLGİLERİ

Teslim Edilemedi.

Gönderen : MU** ÖZ** ******************
Alıcı : TE** İN** ******************

GÖNDERİ DETAYLARI

Gönderi tarihi ve saati : 30.10.2014 16:36 Teslim durumu : Taşima Durumunda
Gönderi belge numarası : XJ***406 Teslim tipi : Adrese Teslim
Gönderi kodu : 50*****5406 Teslim tarihi : -
Gönderi tipi : İrsaliye Teslim birimi : Bakkalköy
Ödeme tipi : Alıcı Ödemeli Teslim birimi telefon : 2165736522
Kargo tipi : Koli Teslim alan : -
Kargo adedi : 1 Teslim süresi : 48
Kargo toplam Kg/Ds : 5 Mesafe : 671 km

Bu sayfada gösterilen tüm veriler bilgi amaçlıdır. Güvenlik amaçlı olarak bazı bilgiler * işaretli olarak gösterilmektedir. Operasyonel gereklilikler nedeni ile gönderinin işlem göreceği birimler, teslim süreleri değişebilir.

İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl

1 30.10.2014 17:15 Gönderi Araca Yüklendi
MERZİFON Merzifon Amasya
2 30.10.2014 19:18 Gönderi Araca Yüklendi
MERZİFON TRANSFER MERKEZİ Merzifon Amasya
3 30.10.2014 19:22 Gönderi Araçtan İndirildi
MERZİFON TRANSFER MERKEZİ Merzifon Amasya
4 31.10.2014 09:56 Gönderi Araçtan İndirildi
ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ Çayırova Kocaeli
5 31.10.2014 10:04 Gönderi Araca Yüklendi
ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ Çayırova Kocaeli
6 31.10.2014 12:37 Gönderi Araçtan İndirildi
MARMARA TRANSFER MERKEZİ Sancaktepe İstanbul
7 31.10.2014 13:17 Gönderi Araca Yüklendi
MARMARA TRANSFER MERKEZİ Sancaktepe İstanbul
8 31.10.2014 15:17 Gönderi Araçtan İndirildi
BAKKALKÖY Ataşehir İstanbul
9 31.10.2014 16:01 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede
10 01.11.2014 10:00 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede

Bende böyle diyor :hmmm
> >

Onarım Durumunu Sorgula

Sistem, onarım işlemine ait kayıtlara ulaşamıyor.

Size, ürünü satın aldığınız mağaza ya da satıcıya en yakın

NOT:

Onarım Durumu Sorgulaması, ürününüz Asus Servis Merkezi tarafından teslim alındıktan 1 iş günü sonra aktif olarak kullanılabilmektedir."

Bu asusun sitesi

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bende Asus'un sitesinde Bekliyor yazıyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
bi yurtiçi kargo dan bir de asus un sitesinden atsana benim gibi merak ettim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bende Asus'un sitesinde Bekliyor yazıyor.
3 gün önce kargoya verdiysen cuma teslim edilmiştir.
sisteme girildiği için beklemede yazıyordur.
haftasonları iş günü olarak sayılmaz servis çalışmaz..
yasal olarak iş günü limiti 20 dir. yani hafta sonlarını saymazsanız 4 hafta yapar.

garanti ile eğer işiniz varsa. kargoyu cuma öğleden sonra kargoya teslim etmeniz pazartesi servise ulaşmasını ve o hafta içinde işlemin yapılıp diğer pazartesi elinize ulaşmasını sağlar.
toplamda cumadan diğer pazartesine 9-10 gün sürecek bir işlem.
yanlış günde kargolamak sizin yaptığınız bir hata olur.

çarşamba kargoya vermek o gece yola çıkması ist kargo merkezine sabah varması demektir. teslim şubesine gönderilmesi perşembe akşamı bulur. hatta 2 den daha fazla transfer merkezine giriş yaparsa şubeye varış 2 günü bulur.
cuma öğleden sonra teslim şubesine varırsa o gün teslimi yapılmaz. cumartesi ise teknik servis kapalı olacağı için teslimat yine yapılmaz.
pazartesi teslim edilir..

çarşambadan diğer pazartesine demek 13 gün yapıyor :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
3 gün önce kargoya verdiysen cuma teslim edilmiştir.
sisteme girildiği için beklemede yazıyordur.
haftasonları iş günü olarak sayılmaz servis çalışmaz..
yasal olarak iş günü limiti 20 dir. yani hafta sonlarını saymazsanız 4 hafta yapar.

garanti ile eğer işiniz varsa. kargoyu cuma öğleden sonra kargoya teslim etmeniz pazartesi servise ulaşmasını ve o hafta içinde işlemin yapılıp diğer pazartesi elinize ulaşmasını sağlar.
toplamda cumadan diğer pazartesine 9-10 gün sürecek bir işlem.
yanlış günde kargolamak sizin yaptığınız bir hata olur.

çarşamba kargoya vermek o gece yola çıkması ist kargo merkezine sabah varması demektir. teslim şubesine gönderilmesi perşembe akşamı bulur. hatta 2 den daha fazla transfer merkezine giriş yaparsa şubeye varış 2 günü bulur.
cuma öğleden sonra teslim şubesine varırsa o gün teslimi yapılmaz. cumartesi ise teknik servis kapalı olacağı için teslimat yine yapılmaz.
pazartesi teslim edilir..

çarşambadan diğer pazartesine demek 13 gün yapıyor :)
Cumartesi çalışmıyor mu bunlar :hmmm
O zaman bunların 1 ay bilgisayarı tutma hakları var. Işlerine gelirse gönderirler yoksa 1 ay bekletirler.
O zaman bunların 1 ay bilgisayarı tutma hakları var. Işlerine gelirse gönderirler yoksa 1 ay bekletirler.
bi yurtiçi kargo dan bir de asus un sitesinden atsana benim gibi merak ettim
Yurtiçi kargo takip numarasını bilmiyom. Sen nerden buldun. Neyse Asus'u atıyorum bi' dk.
Ha bu arada ben pazartesi verdim kargoya. Burada yanlış söyledim kusura bakmayın.
böyle diyor

cgokhans

cgokhans

Üye
Ben foruma bakmayalı neler olmuş :-) beyler şu şarjdan çıkarınca otomatik tasarruf moduna geçişi nasıl iptal ederiz bilen var mı? Tasarrufta dökülüyor bilgisayar performansta kalsın daima :-)

TeKnoArda

Üye
Ben foruma bakmayalı neler olmuş :-) beyler şu şarjdan çıkarınca otomatik tasarruf moduna geçişi nasıl iptal ederiz bilen var mı? Tasarrufta dökülüyor bilgisayar performansta kalsın daima :-)
Windows alttaki görev çubuğundaki batarya simgesine sağ tıkla power4gear hybrid seçeneğini tıkla oradaki performance seçeneğine tıklarsan performans, power saving mode moduna alırsan yavaş çalışır batarya bitmesin diye :)

cgokhans

cgokhans

Üye
Ama her şarja sök takta değişiyor durumu :-\ ben hep performans da kalsın istiyorum

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Cumartesi çalışmıyor mu bunlar :hmmm

Yurtiçi kargo takip numarasını bilmiyom. Sen nerden buldun. Neyse Asus'u atıyorum bi' dk.
Ha bu arada ben pazartesi verdim kargoya. Burada yanlış söyledim kusura bakmayın.
böyle diyor
Bana bir kağıt vermişlerdi yurtiçi kargodan ordan baktım sanırım cumartesi vardığı için teslim edilmedi @L-LumieRe abim benim pc hiç açılmadığından sıkıntı yok geç gelmesinin. Perşembe akşamı postaladım. pazartesi asus alır sanırım.
bi bilgim yok sen kendin al performansa ;)

Üst Alt