Fiyatı 2000 lira lakin değerhmm .saolun bunu alicam![]()
2 hafta önce 1750 liraydıFiyatı 2000 lira lakin değerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hatta ve hatta..Ah dolar ah...@elif yakar Linki sürekli takip edin. Indirimli olduğu zamanı yakalarsanız kaçırmayın.2 hafta önce 1750 liraydıhatta ve hatta..
eylül başında 1550 liradan alanlar var.
2 hafta önce 1750 liraydıhatta ve hatta..
eylül başında 1550 liradan alanlar var.
Benim 3 gün oluyor. Takip numarasından baktım hala beklemede yazıyor. 10 günden fazla sürecek bak görürsün.dün yolladım servise bakalım ne olacak
kargo götürmezsa yapacak bişey yokBenim 3 gün oluyor. Takip numarasından baktım hala beklemede yazıyor. 10 günden fazla sürecek bak görürsün.

teslim edilmedi şubede bekletiliyor diyorBenim 3 gün oluyor. Takip numarasından baktım hala beklemede yazıyor. 10 günden fazla sürecek bak görürsün.

Ha siz yanlış anlamışınızteslim edilmedi şubede bekletiliyor diyor![]()
Ben Asus'un verdiği onarım takibini diyorum , hala bekliyor yazıyor 
Ha siz yanlış anlamışınızBen Asus'un verdiği onarım takibini diyorum , hala bekliyor yazıyor
![]()

3 gün önce kargoya verdiysen cuma teslim edilmiştir.Bende Asus'un sitesinde Bekliyor yazıyor.

Cumartesi çalışmıyor mu bunlar3 gün önce kargoya verdiysen cuma teslim edilmiştir.
sisteme girildiği için beklemede yazıyordur.
haftasonları iş günü olarak sayılmaz servis çalışmaz..
yasal olarak iş günü limiti 20 dir. yani hafta sonlarını saymazsanız 4 hafta yapar.
garanti ile eğer işiniz varsa. kargoyu cuma öğleden sonra kargoya teslim etmeniz pazartesi servise ulaşmasını ve o hafta içinde işlemin yapılıp diğer pazartesi elinize ulaşmasını sağlar.
toplamda cumadan diğer pazartesine 9-10 gün sürecek bir işlem.
yanlış günde kargolamak sizin yaptığınız bir hata olur.
çarşamba kargoya vermek o gece yola çıkması ist kargo merkezine sabah varması demektir. teslim şubesine gönderilmesi perşembe akşamı bulur. hatta 2 den daha fazla transfer merkezine giriş yaparsa şubeye varış 2 günü bulur.
cuma öğleden sonra teslim şubesine varırsa o gün teslimi yapılmaz. cumartesi ise teknik servis kapalı olacağı için teslimat yine yapılmaz.
pazartesi teslim edilir..
çarşambadan diğer pazartesine demek 13 gün yapıyor![]()

Yurtiçi kargo takip numarasını bilmiyom. Sen nerden buldun. Neyse Asus'u atıyorum bi' dk.bi yurtiçi kargo dan bir de asus un sitesinden atsana benim gibi merak ettim
Windows alttaki görev çubuğundaki batarya simgesine sağ tıkla power4gear hybrid seçeneğini tıkla oradaki performance seçeneğine tıklarsan performans, power saving mode moduna alırsan yavaş çalışır batarya bitmesin diyeBen foruma bakmayalı neler olmuş :-) beyler şu şarjdan çıkarınca otomatik tasarruf moduna geçişi nasıl iptal ederiz bilen var mı? Tasarrufta dökülüyor bilgisayar performansta kalsın daima :-)

Bana bir kağıt vermişlerdi yurtiçi kargodan ordan baktım sanırım cumartesi vardığı için teslim edilmedi @L-LumieRe abim benim pc hiç açılmadığından sıkıntı yok geç gelmesinin. Perşembe akşamı postaladım. pazartesi asus alır sanırım.Cumartesi çalışmıyor mu bunlar
O zaman bunların 1 ay bilgisayarı tutma hakları var. Işlerine gelirse gönderirler yoksa 1 ay bekletirler.
O zaman bunların 1 ay bilgisayarı tutma hakları var. Işlerine gelirse gönderirler yoksa 1 ay bekletirler.
Yurtiçi kargo takip numarasını bilmiyom. Sen nerden buldun. Neyse Asus'u atıyorum bi' dk.
Ha bu arada ben pazartesi verdim kargoya. Burada yanlış söyledim kusura bakmayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızböyle diyor
bi bilgim yok sen kendin al performansaBen foruma bakmayalı neler olmuş :-) beyler şu şarjdan çıkarınca otomatik tasarruf moduna geçişi nasıl iptal ederiz bilen var mı? Tasarrufta dökülüyor bilgisayar performansta kalsın daima :-)