Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

xpardus

Üye
Herşeyi hallettim uefi ile kurulum gerçekleştirdim fakat win8.1 pro preview build 9431 kurmuşum aktive edemiyorum bi çaresini bilen var mı

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Herşeyi hallettim uefi ile kurulum gerçekleştirdim fakat win8.1 pro preview build 9431 kurmuşum aktive edemiyorum bi çaresini bilen var mı

KMspico programını torrentten indir kur 2 dk da windows aktif olur boyutuda 30 mb falandı heralde

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
uefi için freedos pc ye ilk kurulumda bir komut falan gerekmiyor.
disk sil yapıp yeni bölüm oluşturursaniz gpt olarak uefi kurabilirsiniz hemen.
eğer kurulum ekranında diski biçimlendir yaparsanız MRB yapıyor komut ekranı ile uğraşmak zorunda kalırsınız.

biçimlendir yapmadığınız sürece disk gpt olarak kalır.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
uefi için freedos pc ye ilk kurulumda bir komut falan gerekmiyor.
disk sil yapıp yeni bölüm oluşturursaniz gpt olarak uefi kurabilirsiniz hemen.
eğer kurulum ekranında diski biçimlendir yaparsanız MRB yapıyor komut ekranı ile uğraşmak zorunda kalırsınız.

biçimlendir yapmadığınız sürece disk gpt olarak kalır.
normal bilgisayarlarda veya mbr yaptıysak nasıldı :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
internette anlatımı mevcut kurulumda komut ekranı ile diskparttan gpt cevireceksiniz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Call of duty ghost yükledim high ayarda değil ama yakın birşey oyunun kendi verdiği ayarda oynuyorum 25-30 fps arası veriyor grafikler çok iyi :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
720m ekran kartı ile arassında kaç fps fark vardır bunun

TeKnoArda

Üye
İsterseniz oyun performanslarını karşılaştıralım.
GT840M
GT720M
Örnek olarak Battlefield 4 High 1366x768
GT720M 15 Fps
GT840M 30 Fps
GT840M %30-%35 daha iyi gibi duruyor. Yeni bir laptop alacaksanız bütçenizi söylerseniz daha iyi laptop bulabiliriz belki. :)

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN

TeKnoArda

Üye
Bu laptobu almasaydım daha yüksek fiyata vatandan GT720M laptop alacaktım neredeyse :) Bu konu ile bu laptobu farkettim, Allah sizden razı olsun incelemeler için :)

Bu arada yeni nvidia sürücüsünü çok stabil bulmadım euro truck simulatör 2 de fps düştü biraz. eski sürücü ile çok rahat bir şekilde ultra 30 fps oynuyordum şimdi 20 lere kadar düşüyor fps

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum Oynamadim O Oyunu Ben Maxicepe takılmasam Intel hd li bilgisayar alıyordum :kıskıs:

ErenMSC

Üye
Leptop notebook :hmmm

sinemisis

Üye
Ya dikkatimi çekti disk çalışmayı arada kesiyor sonra devam ediyor mesela BF4 , Fifa 15 ,Counter Online felan sorunsuz takılmadan oynuyorum bu akşam online Combat oynamaya kalktım 2-3 dakikada bir diskin sesi kesiliyor 2 saniye sonra çalışmaya devam ediyor o saniyede oyun takılıyor doğal olarak sinir oldum neden yapıyor ki acaba bu İnstant On özelliği yüzünden mi acaba..

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
cod blackops 2 yükledim high grafikte en aşağı 27 fps alıyoruz

TeKnoArda

Üye
Oyunun bütün updatelerini yapmayı unutma ben Watch Dogs' un bütün updatelerini yaptım ve sistemi en çok yoran oyun olmasına rağmen AA kapalı high ayarlarda 25-28 fps alıyorum buda çok iyi bir değer bence. :)

Türe

Türe

Üye

Bunu almayı düşünüyorum

Üst Alt