Evet Beyler Sistem Özelliklerinizi Görelim SS

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Tek çekirdek 216mb ram 19 mb ekran karti 50mb hardsik:)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Bende de aynısı oldu çözdüm. Hiç açıp kendin temizledin mi?
Olabildiğince parçaladım fakat intel wireless bilmem ne parçasını sökemediğim için anakartı kasadan çıkartıp fanı elime alamadım.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
özellikler imzamda yazıyor bilgisayar şu an serviste geldiği zaman ss atarım :)

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
LENOVO Z510

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Olabildiğince parçaladım fakat intel wireless bilmem ne parçasını sökemediğim için anakartı kasadan çıkartıp fanı elime alamadım.
Forumda bir arkadaşın önerisi ile üzerine makine yağı damlattım geçti. Ayrıca temizlerken dikkat et fanın yerini zedeleme. Benim bu yaz garanti doluyor işte. Dolmadan önce bahane bulup da tüm parçaları değiştirmeyi düşünüyorum bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Forumda bir arkadaşın önerisi ile üzerine makine yağı damlattım geçti. Ayrıca temizlerken dikkat et fanın yerini zedeleme. Benim bu yaz garanti doluyor işte. Dolmadan önce bahane bulup da tüm parçaları değiştirmeyi düşünüyorum bakalım :D
Ben de yağlamayı düşünüyorum, fanın üzerinde tam ortadaki etiketin altında 3 delik var sanırım tam olarak nereye damlatacağım? Yarın caddedeki nalburdan makine yağı alıp kurtulayım şu sesten.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yağlamayı düşünüyorum, fanın üzerinde tam ortadaki etiketin altında 3 delik var sanırım tam olarak nereye damlatacağım? Yarın caddedeki nalburdan makine yağı alıp kurtulayım şu sesten.
Fanın gözüken tarafında delik olması lazım. Oradan bikaç damla damlat kardeşim. Olmazsa şırınga ile damlat

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Fanın gözüken tarafında delik olması lazım. Oradan bikaç damla damlat kardeşim. Olmazsa şırınga ile damlat
Sağol konunu batırdım hakkını helal et :D Mesajlar açtığım konuya taşınsa iyi olur aslında.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
hookword

hookword

Üye

BrainHacker

BrainHacker

Üye