Bence pek birşey değişmez gibime geliyo burda samsung her türlü önde çünkü işlemci gpu cpu ekran falan iyiuygulamalar 6+ için güncellendikten sonra tekrar yapılsın bu test bakalım nolacak
iyi olmasına iyi de iki işletim sisteminin de stabilite farklarını biliyoruz mşsal aynı test iphone 6 s5 ve m8 arasında da yapıldı en hızlı 6 en yavaş s5 çıkmıştı s5 in de m8 inde donanımı 6 dan iyi değil mi kağıt üzerinde ?Bence pek birşey değişmez gibime geliyo burda samsung her türlü önde çünkü işlemci gpu cpu ekran falan iyi
Evet haklısın da S5 de touchwiz arayüzü olmasa biraz daha iyi olabilir ama M8 i bilmiyorumiyi olmasına iyi de iki işletim sisteminin de stabilite farklarını biliyoruz mşsal aynı test iphone 6 s5 ve m8 arasında da yapıldı en hızlı 6 en yavaş s5 çıkmıştı s5 in de m8 inde donanımı 6 dan iyi değil mi kağıt üzerinde ?
evet touchwiz sistemi çok yoruyor androidde gördüğüm en hızlı arayüz htc sense arayüzüEvet haklısın da S5 de touchwiz arayüzü olmasa biraz daha iyi olabilir ama M8 i bilmiyorum
Aosp hangi tel de varEn hızlısı Aosp'dur arkasından Sense gelir.
Anladım zaten nexus saf android tabi hızlı olacaknexus lardaki arayüzden bahsediyor en hızlısı odur arkasında sense geliyor

4s neysede hocam 4 demen saçma olmuş arkadaşımda var ios 7 yüklü resmen kasyor telefon ve bir örnek veriyim galaxy s2 bile gta sanandreas'i akıcı oynatırken 4'de oyun aşırı derecede kasıyorİşlemci,Ram,GPU vs. bunlar önemli etkenler tabiki ama yazılımı da unutmamak lazım,bugün 1GB ram'e sahip S3 kasarken 512MB ram'e sahip 4s veya 4 de diyebiliriz çok daha iyi durumda(rahat çalışma anlamında)
doğru diyorsun,sanki ios 7 iphone 4'e sanki hiç gelmemeliydi.Sonuç olarak iphone'larda multitasking yok(var diyenlere söylüyorum ona multitasking denmez note 3 kullananlar ne demek istedğimi çok iyi bilir veya note 2 de olabilir ve daha üstleri) bu ram miktarı belki de bu şekilde yetiyor bilemeyiz4s neysede hocam 4 demen saçma olmuş arkadaşımda var ios 7 yüklü resmen kasyor telefon ve bir örnek veriyim galaxy s2 bile gta sanandreas'i akıcı oynatırken 4'de oyun aşırı derecede kasıyor
fakat yettirmiş adamlar yani s3 gibi müzik açıp internete girince ağır bir sayfada müzik kapanmıyordur(denemedim de muhtemelen kapanmıyordur) 
Android L'de bir gelsin bakalımuygulamalar 6+ için güncellendikten sonra tekrar yapılsın bu test bakalım nolacak

Aslında bu iPhone 6+ için avantaj çünkü güncellenmeyen uygulamalar native çözünürlükte açılmayacağından performans daha iyi olur.Marketteki çoğu uygulamaya 6 ve 6Plus desteği gelmedi yani hemen test yapılması saçma bence