Karşılaştırma Galaxy note 4 vs Iphone 6+ hız testi

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu yazdığım mesajların kaynağı var ama. Kafamdan da yazmadım ben. Yapılan araştırmalar bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

PriZm

PriZm

Üye
O araştırma çok doğru yazılmış hakkaten. (!)

Bence bu araştırmaları yapanlar bütün sistemlerin Windows gibi ram sömürmediğini anlamalılar.

En basit örnek Ubuntu 32-64 bit arasında ram kullanım farkı yok ancak 64 bit çok daha hızlı ve stabil çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip, MaxipmaN, H.TOGAN ve 1 kişi daha
alical33

alical33

Üye
uygulamalar 6+ için güncellendikten sonra tekrar yapılsın bu test bakalım nolacak

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
98farom98

98farom98

Üye
uygulamalar 6+ için güncellendikten sonra tekrar yapılsın bu test bakalım nolacak
Bence pek birşey değişmez gibime geliyo burda samsung her türlü önde çünkü işlemci gpu cpu ekran falan iyi

alical33

alical33

Üye
Bence pek birşey değişmez gibime geliyo burda samsung her türlü önde çünkü işlemci gpu cpu ekran falan iyi
iyi olmasına iyi de iki işletim sisteminin de stabilite farklarını biliyoruz mşsal aynı test iphone 6 s5 ve m8 arasında da yapıldı en hızlı 6 en yavaş s5 çıkmıştı s5 in de m8 inde donanımı 6 dan iyi değil mi kağıt üzerinde ?

98farom98

98farom98

Üye
iyi olmasına iyi de iki işletim sisteminin de stabilite farklarını biliyoruz mşsal aynı test iphone 6 s5 ve m8 arasında da yapıldı en hızlı 6 en yavaş s5 çıkmıştı s5 in de m8 inde donanımı 6 dan iyi değil mi kağıt üzerinde ?
Evet haklısın da S5 de touchwiz arayüzü olmasa biraz daha iyi olabilir ama M8 i bilmiyorum

alical33

alical33

Üye
Evet haklısın da S5 de touchwiz arayüzü olmasa biraz daha iyi olabilir ama M8 i bilmiyorum
evet touchwiz sistemi çok yoruyor androidde gördüğüm en hızlı arayüz htc sense arayüzü

98farom98

98farom98

Üye
Evet en iyisi htc arayüzü 2. olarak bence sony 3. apple ın arayüzü derim ben

PriZm

PriZm

Üye
En hızlısı Aosp'dur arkasından Sense gelir.

alical33

alical33

Üye
nexus lardaki arayüzden bahsediyor en hızlısı odur arkasında sense geliyor

erko merko

erko merko

Üye
İşlemci,Ram,GPU vs. bunlar önemli etkenler tabiki ama yazılımı da unutmamak lazım,bugün 1GB ram'e sahip S3 kasarken 512MB ram'e sahip 4s veya 4 de diyebiliriz çok daha iyi durumda(rahat çalışma anlamında)
4s neysede hocam 4 demen saçma olmuş arkadaşımda var ios 7 yüklü resmen kasyor telefon ve bir örnek veriyim galaxy s2 bile gta sanandreas'i akıcı oynatırken 4'de oyun aşırı derecede kasıyor

avcitalip

avcitalip

Üye
4s neysede hocam 4 demen saçma olmuş arkadaşımda var ios 7 yüklü resmen kasyor telefon ve bir örnek veriyim galaxy s2 bile gta sanandreas'i akıcı oynatırken 4'de oyun aşırı derecede kasıyor
doğru diyorsun,sanki ios 7 iphone 4'e sanki hiç gelmemeliydi.Sonuç olarak iphone'larda multitasking yok(var diyenlere söylüyorum ona multitasking denmez note 3 kullananlar ne demek istedğimi çok iyi bilir veya note 2 de olabilir ve daha üstleri) bu ram miktarı belki de bu şekilde yetiyor bilemeyiz :) fakat yettirmiş adamlar yani s3 gibi müzik açıp internete girince ağır bir sayfada müzik kapanmıyordur(denemedim de muhtemelen kapanmıyordur) :)

furkankaya559758

Üye
Note 4 daha iyi. En azından büyük ekranı kullanmayı biliyor.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Türe

Türe

Üye
3 sn'de iyiymiş. (!) :ehe

alical33

alical33

Üye
gelsin bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
0MG90

0MG90

Üye
Marketteki çoğu uygulamaya 6 ve 6Plus desteği gelmedi yani hemen test yapılması saçma bence

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
PriZm

PriZm

Üye
Marketteki çoğu uygulamaya 6 ve 6Plus desteği gelmedi yani hemen test yapılması saçma bence
Aslında bu iPhone 6+ için avantaj çünkü güncellenmeyen uygulamalar native çözünürlükte açılmayacağından performans daha iyi olur.

Ancak buna rağmen ilginç şekilde Note 4 ün gerisinde kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve 0MG90
Takipçi Satın Al

Üst Alt