Karşılaştırma Lumia 830 vs Lumia 925 Gün Işığı Kamera Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
925 e denim gelince kapıştırmak daha mantıklı olur bence :) aynı sürüm değil çünkü:) tebrikler 830

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu denim midir ne karın ağrısıdır bir gelsin bu testi bir daha yapsınlar o zaman gerçekçi sonuçları görmüş oluruz. Eşit şartlarda 925 , 830 u tokatlardı şahsen.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
İlk defa gerçek bir fark gördüm ve bir telefonun kamera çekimlerini beğendim :) Ama şu telefonun ön kamerasını neden yüksek tutmazsın be abi? İlla bir yerinden gıcıklık yapacaksın yani.
yakında lumia 930 kamerasının neler yapabildiğini gösteren bir konu açacağım. O zamana kadar bir ince sızıntı vereyim size:)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali bey, merkezden dışa doğru resimde bir esneme farkettim. Yanılıyor olabilirim, ama resmin sol altındaki yeşil tshirtlü adamda bi parça sol alta doğru çaprazlama esneme farkediyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet

furkankaya559758

Üye
830 daha iyi gibi. Keşke 930'da olsaydı.

skynet

Üye
Şu denim midir ne karın ağrısıdır bir gelsin bu testi bir daha yapsınlar o zaman gerçekçi sonuçları görmüş oluruz. Eşit şartlarda 925 , 830 u tokatlardı şahsen.
Hocam 830'un kamerası 925'den üstün nasıl tokatlayabilir ki ?

PureFood

PureFood

Üye
Bir sonraki güncellemede 830'un kamerası bozulacak sorunlar gelecek kesin :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk defa gerçek bir fark gördüm ve bir telefonun kamera çekimlerini beğendim :) Ama şu telefonun ön kamerasını neden yüksek tutmazsın be abi? İlla bir yerinden gıcıklık yapacaksın yani.
Ali bey, merkezden dışa doğru resimde bir esneme farkettim. Yanılıyor olabilirim, ama resmin sol altındaki yeşil tshirtlü adamda bi parça sol alta doğru çaprazlama esneme farkediyorum.
Muhtemelen şahıs hareket ediyordu ve yaklaşık 50 metreden çekim yaptım. Esneme olsa çizgilerin hatlarında da kayma olmaz mıydı?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
braayn

braayn

Üye
adaletsiz bir kıyaslama olmuş o nedenle yorum yapmıyorum.Artık kamera konusundaki kıyaslamalar sanki biraz kabak tadı verdi gibi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Murat Alper
atakanakata

atakanakata

Üye
denim güncellemesi 1020 ye neler getirecek acaba :)

emre207

emre207

Üye
Ali Kemal abi sence şu sararma problemi yeni güncelleme ile giderilecek mi? MS cephesinden daha önceleri bu konuyu dikkate aldıklarına dair bir açıklama falan geldi mi?

braayn

braayn

Üye
yakında lumia 930 kamerasının neler yapabildiğini gösteren bir konu açacağım. O zamana kadar bir ince sızıntı vereyim size:)

ali kemal abi sanırım sen 930'da Denim kullanıyorsun :) camini camından tavanı rahatlıkla gözüküyor HDR modunu kullanarak çekilmiş gibi yanılıyor muyum ? :)

830 Denim ile kamera açılış ve çekim hızı bir harika DOSTUM :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4MaGuS

4MaGuS

Üye

aklıma yeni geldi konuyu hortlatmış olacağım ama sormak istiyorum, resim üzerine algoritmada değişiklikler yapılacak daha güzel resimler çekilecek acaba 930 un video kamera konusunda aynı değişiklikler olacak mı, ben gece çekimini çok merak ediyorum

braayn

braayn

Üye

Ali Kemal abi nerde 930 konumuz ???
:) :)
Beklemedeyiz..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: braayn

Üst Alt