Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp kalite düşüşü
Sponsorlu Bağlantılar
TheDarkStar7
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp kalite düşüşü
Fotoğraf net ve kaliteli fakat whatsapp arkaplan yapınca kalite düşüyor yapmam gereken bi ayar veya bi uygulama var mi yoksa herkesde mi oyle
aynı şey bnde whatsapp ile resim çekerken oluyor normal çekince resmi çok güzel çekiyor tel whatsapın kamera seçeneği ile çekince sanki 3310 ile resim çekmeye çalışmışım gibi çıkıyor
DarkredBlue61
Üye
Valla Ben 808 Kullanıyorumda 2.4Mp Çekiyor Kendim Çekmeye Kalkınca Sizde Sorun Var Kameranız Zaten 8 Mp 14 Mp Kendine Çektirirsen Düşük Çeker Ayrıca Gönderdiğim Resimlerde Gayet Güzel Ha Fazla Zoom Yapılmıyor o Ayrı
TheDarkStar7
Üye
Konu Sahibi
Sanirim androidde var bu arkadaslarimin lumialarinda boyle bi sorun yok
Valla Ben 808 Kullanıyorumda 2.4Mp Çekiyor Kendim Çekmeye Kalkınca Sizde Sorun Var Kameranız Zaten 8 Mp 14 Mp Kendine Çektirirsen Düşük Çeker Ayrıca Gönderdiğim Resimlerde Gayet Güzel Ha Fazla Zoom Yapılmıyor o Ayrı
ztn bn bnde bir sıkıntı olduğunu biliyorum çünkü herkeste telin normal kalitesi ile çekiyor bnde whatsapp berbat çekiyor normal kameraya girip ordan çekince güzel şu anda normal kamera ile çekip galeriden atıyorum o yüzden
ztn bn bnde bir sıkıntı olduğunu biliyorum çünkü herkeste telin normal kalitesi ile çekiyor bnde whatsapp berbat çekiyor normal kameraya girip ordan çekince güzel şu anda normal kamera ile çekip galeriden atıyorum o yüzden
Sizin Sorun Kamera Ana Kameradan En Düşük ÇÖzünürlükte Çekim Yapıyor O Yüzden Öyle Fark Yok.İstersen Çözünürlüğü En Düşüğe Al Kameradan Çek At Yine Whatsappdaki Gibi Olur
Sizin Sorun Kamera Ana Kameradan En Düşük ÇÖzünürlükte Çekim Yapıyor O Yüzden Öyle Fark Yok.İstersen Çözünürlüğü En Düşüğe Al Kameradan Çek At Yine Whatsappdaki Gibi Olur