Whatsapp kalite düşüşü

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp kalite düşüşü
Fotoğraf net ve kaliteli fakat whatsapp arkaplan yapınca kalite düşüyor yapmam gereken bi ayar veya bi uygulama var mi yoksa herkesde mi oyle

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Fotoğraf net ve kaliteli fakat whatsapp arkaplan yapınca kalite düşüyor yapmam gereken bi ayar veya bi uygulama var mi yoksa herkesde mi oyle
aynı şey bnde whatsapp ile resim çekerken oluyor normal çekince resmi çok güzel çekiyor tel whatsapın kamera seçeneği ile çekince sanki 3310 ile resim çekmeye çalışmışım gibi çıkıyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Valla Ben 808 Kullanıyorumda 2.4Mp Çekiyor Kendim Çekmeye Kalkınca Sizde Sorun Var Kameranız Zaten 8 Mp 14 Mp Kendine Çektirirsen Düşük Çeker Ayrıca Gönderdiğim Resimlerde Gayet Güzel Ha Fazla Zoom Yapılmıyor o Ayrı

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim androidde var bu arkadaslarimin lumialarinda boyle bi sorun yok

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Valla Ben 808 Kullanıyorumda 2.4Mp Çekiyor Kendim Çekmeye Kalkınca Sizde Sorun Var Kameranız Zaten 8 Mp 14 Mp Kendine Çektirirsen Düşük Çeker Ayrıca Gönderdiğim Resimlerde Gayet Güzel Ha Fazla Zoom Yapılmıyor o Ayrı
ztn bn bnde bir sıkıntı olduğunu biliyorum çünkü herkeste telin normal kalitesi ile çekiyor bnde whatsapp berbat çekiyor normal kameraya girip ordan çekince güzel şu anda normal kamera ile çekip galeriden atıyorum o yüzden :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
netten tasarruf acisindan bu iyi bir sey aslinda

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ztn bn bnde bir sıkıntı olduğunu biliyorum çünkü herkeste telin normal kalitesi ile çekiyor bnde whatsapp berbat çekiyor normal kameraya girip ordan çekince güzel şu anda normal kamera ile çekip galeriden atıyorum o yüzden :)
Sizin Sorun Kamera Ana Kameradan En Düşük ÇÖzünürlükte Çekim Yapıyor O Yüzden Öyle Fark Yok.İstersen Çözünürlüğü En Düşüğe Al Kameradan Çek At Yine Whatsappdaki Gibi Olur

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
    Konu Sahibi
Sizin Sorun Kamera Ana Kameradan En Düşük ÇÖzünürlükte Çekim Yapıyor O Yüzden Öyle Fark Yok.İstersen Çözünürlüğü En Düşüğe Al Kameradan Çek At Yine Whatsappdaki Gibi Olur
Kamerada oyle bi sorun yok fakat internetten indirdigim bi fotoyu arka plan yapamiyorum duzgunce

PriZm

PriZm

Üye
Whatsapp plus kullan.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
PriZm

PriZm

Üye
Bir sürü farkı var.Her türlü kişiselleştirme, tema desteği, tam çözünürlükte video ve fotoğraf gönderme gibi tonlarca özelliği var.

man20

man20

Üye
Bir sürü farkı var.Her türlü kişiselleştirme, tema desteği, tam çözünürlükte video ve fotoğraf gönderme gibi tonlarca özelliği var.
şunuda belirtmekte yarar var whatsapp plus resmi değil. yani ne kadar güvenilir bu uygulamaya bilinmez.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Whatsapp Plus iyidir, Whatsapp'a artısı çok.

PriZm

PriZm

Üye
şunuda belirtmekte yarar var whatsapp plus resmi değil. yani ne kadar güvenilir bu uygulamaya bilinmez.
Milyonlarca kullananı var.Kullanan kullanır güvenmeyen kullanmaz basit :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt