Link çalışıyor1. mega uploud linki çalışmıyor. dosyayı download edemiyorum. Destek lütfen.
2. Bu romu S3 için kuracağım, değil mi ? (başka bir tlf için ise yanlış yapmak istemiyorum.)
Destek lütfen
Hocam dün orjinal romu yükledim ama cwm moduna girincr android maskotu yerde yatik şekilde kırmızı işaret var üzerinde neden böyle oldu acaba?Evet s3 için
Link çalışıyor
Cwm modu silinmiş olabilir philz touch recovery modu yükleyin daha kullanışlıHocam dün orjinal romu yükledim ama cwm moduna girincr android maskotu yerde yatik şekilde kırmızı işaret var üzerinde neden böyle oldu acaba?
Cihazı root et ondan sonra yedeği geri yükleimei uçtu efs yedeği de var ama yüklenmiyor yardımmmmmm?
ORJİNAL romu kurdumCihazı root et ondan sonra yedeği geri yükle
root explorer ile ya da efs pro kullanabilirsinORJİNAL romu kurdum
root ettim
ayarlardan hata ayıklamayı etkin ettim
amaa efs pro device not connected.plase connect the usb cable and try again diyor
ben bunu nasıl yükleyebilirim efs yedeğim çok var
hocam ordakigibi yaptım imei geldi mobil ağa erişilmiyor diyor şimdi deroot explorer ile ya da efs pro kullanabilirsin
bunun için bir sürü program var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdetaylı anlatım var ama dil ingilizce değil
Artık bi şekilde bu sayfayı türkçe yapmaya çalış olur mu bilemem ama resimlerden anlayabilirsin
hocam ordakigibi yaptım imei geldi mobil ağa erişilmiyor diyor şimdi de