mavicasper1
Üye
mavicasper kardeşim iyi mi 8.1 7 den bende gecicem
Evet gerçekten iyi. hiç düşünmeden geçebilirsin kardeş
mavicasper kardeşim iyi mi 8.1 7 den bende gecicem
eyw kardeşim saolasın şarjla ilgili sıkıntı varmı yüzde cabk düşüyormu
Yakında Wi-Fi yok hiç yarın bakacaz artık
bence geçme , bi sorunların halledilsin , haberşler filan çıksın sorunların giderildiğine dair öle güncelle bence , biliyorsun ios 7 ye dönme yok geri , ios 6 gibi.eyw kardeşim saolasın şarjla ilgili sıkıntı varmı yüzde cabk düşüyormu
Bence de 7'deki stabiliteyi bulmazsın kal orada [emoji1]bence geçme , bi sorunların halledilsin , haberşler filan çıksın sorunların giderildiğine dair öle güncelle bence , biliyorsun ios 7 ye dönme yok geri , ios 6 gibi.
Onlar artık olmuyor ben denedim. 7.1.2 olmamıştı.veya ios 7 yi yedekleme mi ne varmış yedekle öle geç![]()
Jb at 6 yükle en iyisiOnlar artık olmuyor ben denedim. 7.1.2 olmamıştı.

Jb ile 6'ya dönülüyor mu? Bilmiyordum [emoji15]Jb at 6 yükle en iyisi![]()
Bulursan dönersin . dosyası lazim . ben dönmustum sonra satınca telefonu ne var ne yok sildimJb ile 6'ya dönülüyor mu? Bilmiyordum [emoji15]
Bulursan dönersin . dosyası lazim . ben dönmustum sonra satınca telefonu ne var ne yok sildim
Garanti bitmeden JB yapmam ben [emoji21]Bulursan dönersin . dosyası lazim . ben dönmustum sonra satınca telefonu ne var ne yok sildim
Kalıyor, evet.Jb yapınca telefon garanti dışı kalıyo mu peki ?
Jb iyi fakat bu garanti olayı sıkıntı işteEvet garanti gider.
Aynen öyle ben JB'yi yapsam yapsam versiyon düşürmeye yaparım.Jb iyi fakat bu garanti olayı sıkıntı işte