Haber iOS 8.1 yarın sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
iOS 8.1 yarın sunulacak
Apple, yarın yani 20 Ekim tarihinde iOS 8.1'i sunacak. Yeni sürümün iyileştirmeler ve yeniliklerle gelmesi bekleniyor.

HealthKit geliştirmeleri, Wi-Fi ve Bluetooth iyileştirmeleri, en çok beklenen 2G-3G internet bağlantısı seçeneği ve Apple Pay'in yarın güncelleme ile gelmesi bekleniyor. iOS 8.1, iPhone 4s ve daha üst sürümlere, iPad2 ve daha üst sürümlere ve iPod Touch 5. Nesil'e sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Koskocaman Apple tek güncellemeyle işi bitiremiyor mu? Yok bunun 7.1.2'si, 8'i, 8.01'i, 8.02'si, 8.1... Bir kere de tam güncelleme verse şaşardım.

furkankaya559758

Üye
iOS 8'i h hiç beğenmedim o yüzden iPhone kullanmayı bıraktım. En iyi iOS sürümü 6 sürümüydü.

Luck Star

Luck Star

Üye
iOS 8'i h hiç beğenmedim o yüzden iPhone kullanmayı bıraktım. En iyi iOS sürümü 6 sürümüydü.
kesinlikle katılıyorum . paraya kıyamayıp iphone5 yerine (3000 liraydı o zaman) ipod touch 5 aldım (850lira) fıstık gibiydi cihaz dedim 3 sene götürür beni bu (sadece oyun müzik) ancak ios7 ile birlikte hemen sattım berbat oldu cihazlar. androide geçtim mutluyum

• Beğen
Tepkiler: SerhaTGvn
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben ios6 kullanmadım ama kullanan Arkadaşlarım vardı evet diğer telefonlardan farklı duruyordu güzeldi ama ben iOS 7 den sonrasınıda çok beğendim şuan iOS 8 kullanıyorum memnunum. Küçük hatalar da giderilince güzel olacaktır :oke:

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
IOS 6 çok güzelmiş de bilmem neymiş. Salak saçma bir os du. Adamlar ne güzel yazılım yapmış. Kullanmayı bilmezsen tabi eski sistem güzel gelir.

• Beğen
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
İos 6 yı hic beğenmiyodum ikonlari filan berbat duruyodu ios 7 ile gelen yeni ikonlar daha güzel hem hiç kasma filan yok ip5s kullanıyorum

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Alakası yok. Uzun süreli 5 ve 6 kullananlar 7'nin ne kadar saçma olduğunu anlar.

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars, .NeXuS. ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Direk iOS 7 ile başladım ben iOS 6 kullanmadığım için kullanan kimseye laf edemem bence kimsenin etmemesi gerek zaten zevkler ve renkler tartışılmaz. Bence iOS 7 8 güzel ikonlar falan iOS 6 kullanmayı çok isterdim

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
valla ios 7 yi bende beğenmedim , ios 5-6 yı ben çok beğeniyodum sürekli iphone istiyodum (hatta iphone 5 alacaktım ağustos 2013'te ama ios 7 sızıntılarındaki berbat ve saçma renkli, iconlardan dolayı nexus 4 aldım :)

gerçekten apple steve jobs tan sonra kendini bozdu , güncellemeyi aceleye getiriyor sorunları oluyor sonra yeni güncellemeymiş gibi ios 8.1 i yayınlyıorlar.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
valla ios 7 yi bende beğenmedim , ios 5-6 yı ben çok beğeniyodum sürekli iphone istiyodum (hatta iphone 5 alacaktım ağustos 2013'te ama ios 7 sızıntılarındaki berbat ve saçma renkli, iconlardan dolayı nexus 4 aldım :)

gerçekten apple steve jobs tan sonra kendini bozdu , güncellemeyi aceleye getiriyor sorunları oluyor sonra yeni güncellemeymiş gibi ios 8.1 i yayınlyıorlar.
steve beyciğim olsaydı piyasa çok farklı olurdu bi kere 6 ve 6+ tasarımı böyle olmazdı :kotu:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
mavicasper1

mavicasper1

Üye
ios 8.0.2 de video izleyemiyorum telefonda. inşallah 8.1 ile düzelir bu sorun ..

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Son 45 dakika yorumlarınızı alalım kimler yüklüyor? :cool

sLeepLe

sLeepLe

Üye
son 3 dk :D yükleyinde bakalım nasılmış :eller:

• Beğen
Baranbaris

Baranbaris

Üye
İndirmeye başladım :D2 dakika kaldı diyor.
son 3 dk :D yükleyinde bakalım nasılmış :eller:
Benimki güncelleme hazırlanıyor'a geçti.Güncelleme doğrulanıyor... :)Yavaş çubuk geldi!Açılıyor!

anilakbay

Üye
iPhone 5S e kurdum. Şuanlık hiç bir sorun yok. Bütün hatalar giderilmiş görünüyor. Hız olarak bir artış söz konusu. Gayet stabil çalışıyor :)

• Beğen
Tepkiler: mavicasper1
alical33

alical33

Üye
Bende Güncelleme yok diyor

laketur322

Üye
kardeşim bende yükliycemde sarj konusunda nasıl yüzdesi cabk düşüyor mu ?

mavicasper1

mavicasper1

Üye
Güncelllemeyle birlikte video sorunu giderildi :)

laketur322

Üye
mavicasper kardeşim iyi mi 8.1 7 den bende gecicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...