kredi kartsiz taksit?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartsiz taksit?
Bizim burada magazalar var taspinar vs vs adamlartaksitle herseyi satiyolar 2 lira taksitle 5 lira taksitle falan kafama yatti tam gisiim bi powerbank aliyim dedim 3,100 mAh samsung powerbank a 350 lira dedi :D varmi bildiginiz kartsiz taksitli ayda 50 50 odeyebilecegim bi yer

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Vardır, kefil isterler.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
restmod

restmod

Üye
O fiyata he taksitte bi tane falan veriyorlar heralde :D

• Beğen
Tepkiler: avast
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geri kalmış yerler yapıyor. Evkur var ama 1000 liralık aleti 1600 liraya alırsın belki de daha fazla.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
:D :D yani bi yolu yok peki ptt kart yada on odemeli kartla taksit olurmu

heathrow

heathrow

Üye
Bizim burada turkcell iletisim merkezi banka ile anlaşmış kredi kartsız cihaz satıyor. Vatan bilgisayarda da benzer bir uygulama var. Banka ile çalışıyorlar.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bizim burada turkcell iletisim merkezi banka ile anlaşmış kredi kartsız cihaz satıyor. Vatan bilgisayarda da benzer bir uygulama var. Banka ile çalışıyorlar.
18 yasinda ogrenciyim kim bana kredi verir :D ayda 100 lira olacak max taksitim :D

heathrow

heathrow

Üye
Tek yol Ev-Kur :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Eger kredi vermezler diyorsan geriye evkur kalıyor tek seçenek :( kredi çektiginde de faiz ödeyeceksin zaten.
Ev kur nasil yapiyo peki 18 yasindayim bi gelir yok hayda 400 lira harclik aliyorum :D iste 100 unu verebilirim :D ama her ay gidip mi yatacak nasil olacak bide bana yaparlarmi

heathrow

heathrow

Üye
444 08 08 Evkur. Arayabilirsin bilgi almak icin. Gelip komşulara falan soruyorlar seni galiba. Prosedürü tam bilmiyorum.

esmeerr

esmeerr

Üye
Arkadaşım yine sen bilirsin ama bence evkurdan hicbirsey alma yada madem alacaksin alacagin urunun fiyatini disarisiyla karşılaştır bildiğim kadariyla evkurun kar marjı çok yüksek