32LG6000 Satınalma Hikayem ve Görüşler (Tv Süper)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
32LG6000 Satınalma Hikayem ve Görüşler (Tv Süper)
Sabah bimeks kampanyasından 37 Grundig vision 6 almak amacıyla uyandım, bunu alırken yanında vestelden hd uyumlu receiver almak da aklımda vardı. Bimeksi aradım, gelir alırsınız dediler, Maslak'tan Kasımpaşaya sırtımda mı taşıyacağım 50 lira taksi parası yazar dedim ve grundig vision 6 maceramız son buldu.

Akabinde aranan vestel 399 liraya sadece digiturk ile alınabildiğini digiturk harici satamayacaklarını söyledi. Zaten üyeyim kardeşim iptal edip tekrar mı üye olacağım dediğimde maalesef başka şansınız yok dedi. 140 Lira digiturk iptal ve yeniden açtırma olayına girmemek için hd uyumlu receiver'ımızda elendi.

Teknosa da 32L4000 görmüştüm ve forumda bayağı övülmüştü, dün 1123 lira nakit fiyatıydı. 1000 Peşin 123 tek çekim veya 2 taksit olarak almak üzere yola çıktım. O da ne dünkü fiyat 1179 lira olmuş, eğer taksit yaparsam da 1000 nakit 311 taksit olacakmış, yani tv bana 1311 liraya satılacakmış. Dün dünde kaldı beyefendi lafını duymamla teknosadan çıkışım bir oldu.
Profiloda toshiba mağazasına girdim 32av500 almak niyetiyle, teşhir vardı ve 1189 lira fiyat verdiler, tam tv'nin tuşlarına vs bakarken yakından o da ne!!! Yılan çıkmaz mı! Aramız sadece 40 cm falan yılanla. Koşarak mağazadan çıktım (ciddi manada) anlam veremediler çıkarken almıyorum diye bağırdım. Yılandan korkuyorum ve bu olaydan dolayı 32av500 benim için elendi.

Ne yapsam diye düşünürken, aklıma profilo darty ve astoria elektroworld geldi. Darty'e girdim 32l4000 baktım 1199 liraydı, Samsung hiç düşünmüyorum. Hep baktığım 32LG2000'e baktım 999 liraydı, aklımda bulunan philips 32pfl3403 gördüm ve görüntüsü berbattı. Ayarlarını vs kurcalattığımda sorun gözükmüyordu. Onda sd yayın takılıymış ve şok oldum görüntüye, tv de biraz arızalı olabilir. Sırayla devam ediyordum ama yine başa dönmüştüm çünkü alacak model yoktu.

Orada 1199 lira fiyatlı 32LG6000 gördüm, bu bir şaka olmalıydı, kasası farklı (benim ilgim olan kasa) ve uygun fiyattı. Hemen kapalı kutu sordum maalesef yanıtını alınca yıkıldım ama incelemeye başladım. Forumda daha önce 32lg5000'in övüldüğünü görmüştüm 6000 bundan da üst model olmalıydı. Kontrast oranını görünce şok oldum 50000/1. Dedim bunu mu alıcaz eğer alırsak. Depoda 1 adet daha var sadece ceo'muz geldiğinde 3 gün konferans sırasında kullanıldı dediler. Getirmelerini istedim ve kutuyu getirdiler açıldığında 1 tek çizik göremedim, kardeşimle inceledik en ufak bir deformasyon yoktu. Kullanım saati dedikleri gibi 35 saatti. Alıyorum dedim ama fiyatta anlaşıcaz dedim, 1135e kadar düşürdüm ve 40 lirayada en kaliteli oradaki altın uçlu scart kabloyu aldım. Toplam 1175'e geldi 975 nakit 200 tek çekim yaptık.

Eve geldim tv'yi kurdum, elektrik kablosu yok. Arıyorum soruyorum yok. O arada telefon çaldı, arayan satın aldığımız arkadaş, Ahmet Bey kutudan çıkartırken tv'yi masaya koymuştuk ya orada kalmış dedi ve gittim onu aldım geldim. Ayarladım göz kararı olarak Fenerbahçe maçını izledim.

Görüntü kalitesi tatminden de öte bence süper beklentilerime göre.

Lcd alma durumumuz böylelikle son buldu... :)

• Beğen
Tepkiler: rimed_1

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gerçekten talihsizlik seninleymiş:D:Dbu arada yılandan bende çok korkarım:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alabileceğim en iyi tv'yi aldım bu fiyata. İnternette vs 1500 lira fiyatı.

Sd yayın görüntüleri ekleyeceğim bir ara. :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Oke merak ettim doğrusu :D

sekinardi

sekinardi

Üye
hıkayen guselmis:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sehpamızı da cebelleşerek sipariş verdik, perşembe muhtemelen geliyor. :)

Sıra geldi Haziranda ps3'e. :) :) :)

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkür

ULTRASsSLAN

ULTRASsSLAN

Üye
Bu tv nin bir önceki modelini aldim Cok memnunum Tavsiye ederim cözünürlük görüntü kalitesi samsung dan cok cok iyi fiyat olarakda cok asagi fiyata

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İmzamdaki sistem tamamdır, ses sistemi ve ps3'ten sonra eksik kalmaz. Hd film izlemek çok güzel oluyor. Şimdiye kadar toplam maliyet bana 1700 lira oldu, yaklaşık 1000 lira daha masrafım gözüküyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...