Deneyecegim bakalım.Ya bende yüklemeye başlayınca all your apps And data will be lost yazıyor ve yüzde 40 da takili izliyor daha sonra rest atıyor nedense.1:46'da gösteriliyor wipe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam tekrar aynisini yaptı ve twrp te attı restart diyince No OS instalked ara yolu diyor.1:46'da gösteriliyor wipe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl yapacağım.hocam bi Md5 kontrolü yapar mısın
Telefona indirip nasil gosterecegim? Twrp ile flaslayacak miyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMd5Checker indirip dosyayı göstererek;
md5 kontrolünü yap bi bak eşleşiyor mu?
Tamam PC ile yapacağım anladım. Ama adimlarini anlatır misin?Yaw pc'den bakacaksın
Bu dosyanın kopyası pc'de yok mu?
Mega ile indirdim dosyayı. Hata vs vermedi hiç. Romun kopyası ise yok PC de. Tel rootlu hocam kaç kez ROM yukledim.Adımlarını anlatmasına anlatayımda
Bu romun md5 değerlerini paylaşmamış yapımcı
Ya da ben mi göremedimBunu sana kontrol et dememdeki amaç belki dosya bozuk inmiştir
Bir de onunla deneyelim bakalım.Twrp ile yüklemeyi demedim phlizi ama failed hatasi verdi.philz recovery yukle kurtul ugrasma
Twrp ile yüklemeye calistim ama Failed dedi. Bu no OS installed nedir acaba birçok ROM yükledim böyle bir hata almadim hiç.philz recovery yukle kurtul ugrasma
Acaba twrp nin versiyonu ile ilgili olabilir mi? Ben son versiyonunu yüklemedim çünkü.bir yerde mutlaka yanlış birşey olmuştur ya da siz yapıyorsunuz
neyse birde clockworkmod cwm ile deneyin ben denemedim ama belki olur
twrp ile sorunsuz birşekilde kurulum yaptım
önemli not: Philz hata verir denemeyin bile
Burada nasıl kurulduğu hakkında bilgiler varHocam valla yeminliyim dijiturk'e ait birşey kullanmayacağım diyeO modu nasıl açıyorduk unuttum açıkçası.![]()

Hocam cwm modunda açamadım ama tekrar twrp ile denedim ve bu sefer fotolarini aldım belki bilirsiniz sorunun ne olduğunu. Buyurun fotolar.Burada nasıl kurulduğu hakkında bilgiler varHocam valla yeminliyim dijiturk'e ait birşey kullanmayacağım diye
uzun hikeye
@helppo kardeşim sen uygulamayı indirip bakabilir misin çalışıyor mu?
Ona göre arkadaşa bilgi verirsin
Burada nasıl kurulduğu hakkında bilgiler varHocam valla yeminliyim dijiturk'e ait birşey kullanmayacağım diye
uzun hikeye
@helppo kardeşim sen uygulamayı indirip bakabilir misin çalışıyor mu?
Ona göre arkadaşa bilgi verirsin