Genel kullanımda sorun olursa yazıyorum v8de henüz böyle bir sorunla karşılaşmadımv8 kuran arkadaşlar romda rehbere girerken hata falan veriyormu xda da böyle bir hatadan bahsedilmiş

Serdarın anlatımından sonra oluyor v7 den ayarları alıp v8 e ekleyince oldu.Normal v8 de yazı tipi değişmiyor.Arkadaşlar siz yazı tipi değiştirebiliyor musunuz?
Yok bunları biliyordum kardeşim çok sağol.Serdarın anlatımından sonra oluyor v7 den ayarları alıp v8 e ekleyince oldu.Normal v8 de yazı tipi değişmiyor.
Şöyle:blekota v7 zip icinden blekota rom/settings/s5 settings/system/priv-app yolunu izleyerek secsettings.apk dosyasini çıkartıp telefonda root explorer ile system/priv-app icindeki secsettings.apk dosyasini silip 7den cikarmis olduğunuz secsettings.apk dosyasini buraya kopyalayip uzerine uzun basip permissionslari rw-r-r yapip telefonu yeniden başlatıyoruz.
Bir de kolay moda alınca yazı tipi değişiyor.Sonra normale geçiş.

Şarj aleti bozukturv8 yükledim ama şarja takılıyken şarjı azalıyor. yardım edebilir misiniz?
Önce hafıza kartına atın romu sonra wipe ları yapıp kurarsınızMerhaba ben bu romu yuklemek isyiyorum ama bende ki rom4.3 bunun uzerine mi bu 4.4.2 v8 yukluyecem sonra wipe/data resetliyecem
Xda da o problemi yazan bendim, benim telefonda sorun var sanırım böyle bir hata verdi. Arkadaşıma yükledim sorun yok, genel değil bana has bir sorunv8 kuran arkadaşlar romda rehbere girerken hata falan veriyormu xda da böyle bir hatadan bahsedilmiş

demekki herkes yazi tipini değiştirmiyor hocam. ben rosemary kullanırım baska yazi tipini kullanamıyorum alistim yillardir rosemary eYok bunları biliyordum kardeşim çok sağol.
Ben bu genel bir sorun mu diye sormak istedim kimse bu kunuda şikayetçi değil nedense
galiba herkes memnun

Haberim var yükledim de kurmadım dahas5 mini alfa v5.0 4.4.4 çıkmış
@1553
Nasıl yani?Haberim var yükledim de kurmadım daha