Invoke
Üye
Satılıyor ama motorolada çekilme kararı aldı diye biliyorum bende.
Yani cihaz gelse bile paralel ithaalat şeklinde gelir diye düşünüyorum.
O kararı bilmiyorum. Olsa bile farketmez illaki gelecek. Nexus la bu.

Satılıyor ama motorolada çekilme kararı aldı diye biliyorum bende.
Yani cihaz gelse bile paralel ithaalat şeklinde gelir diye düşünüyorum.

İyi fikirNexus 5 çatlamasa da çatlatıp verelim, @avast
3 ayda bi catlatsak 4 defa gitse garantiye aliriz bitane bundan 
Nexus 4 ve 5 satış rekoru kırmıştı bu nexus 6 rekorun 4 katını yaparBu telefon satışı ülkemizde başladığı andan itibaren liste başı olur gençler![]()

Kullanıcı hatası derlerİyi fikir3 ayda bi catlatsak 4 defa gitse garantiye aliriz bitane bundan
![]()
basima geldi ;(5 in kamera yönünden geri kalmadığını tekrar hatırlatayım da =PNexus 4 ve 5 satış rekoru kırmıştı bu nexus 6 rekorun 4 katını yapar![]()
Sonuçta nexus modelleri pil ve kamera yönünden diğer cihazlara gore geri kalıyordu simdi o iki sorunda düzelmiş![]()
Biliyorum diğer cihazlara gore ben 4 un de 5 önde kamerasını beğeni yorum ama hep bazıları kamera kotu diyorlar5 in kamera yönünden geri kalmadığını tekrar hatırlatayım da =P

Aunen batarya diyelim ona sadece5 in kamera yönünden geri kalmadığını tekrar hatırlatayım da =P

Rahat ol gelecekGelsin gelmesin demedim ama böyle bir karar varken dediğim ihtimal bana daha yüksek geldiği için belirtme gereği duydum.
Onu kullanıcı yorumlarina gore attım ben begeniyorum ama bazıları beğenmiyorAunen batarya diyelim ona sadece![]()

Abi 50 tane resim paylastim bence gayet yeterli g2 de boyle cekiyo yani tek fark batarya onada powercase almayi dusunuyorumBiliyorum diğer cihazlara gore ben 4 un de 5 önde kamerasını beğeni yorum ama hep bazıları kamera kotu diyorlar![]()

Kamerası güzelde diğer cihazlar (xperia) gibi cihazlara goreAbi 50 tane resim paylastim bence gayet yeterli g2 de boyle cekiyo yani tek fark batarya onada powercase almayi dusunuyorum![]()