NEXUS
Üye
İPhone 6 plus gibi boyut çerçeve büyük tekHaklısın fazlası var bence ekran fazla büyük. Ben 5.1 inç s5'i arada cebime sığdıramıyorum. Alanlara iyi kullanmalar olsun.

İPhone 6 plus gibi boyut çerçeve büyük tekHaklısın fazlası var bence ekran fazla büyük. Ben 5.1 inç s5'i arada cebime sığdıramıyorum. Alanlara iyi kullanmalar olsun.

eskiden sonuna kadar savunduğum Nokia için elveda diyeceğim ve cehenneme kadar yolun var diyorum ve giderken de k...na tekmeyi basacağım3 yıl , nexusta asla kasma olmaz hele o donanımla , istediğin oyunu yükle kasmaz![]()

Zaten cok iyi çekecektir hepte kamera eleştiriliyor20 mp li telefon varken madem 13 mp koyuyorsunuz, ı phone 6 daki gibi 240 fps ye kadar video çekebilseydi cidden muhteşem olurdu...
13 MP koymaları gerekir diyorlardı oldu şimdi 20 çıktı hem 20 tek Sony de var. Birde lumia hem 8 MP de kaliteli çekim yapılıyor 13 MP yi sen düşün 
Android api desteği sıkıntısından dolayı 120 fps den daha fazla video çekme / oynatma desteklemiyor.Donanımda bulunmamış olmasıda normal bu durumdan dolayı.20 mp li telefon varken madem 13 mp koyuyorsunuz, ı phone 6 daki gibi 240 fps ye kadar video çekebilseydi cidden muhteşem olurdu...
2k ekran ve S805 performansı nasıl olur? Olmadı Sony yerine bunu alabilirim.
eskiden sonuna kadar savunduğum Nokia için elveda diyeceğim ve cehenneme kadar yolun var diyorum ve giderken de k...na tekmeyi basacağım![]()
![]()
Dalvikde ART a geçtigi içindir oYalnız bir yerde okuduğum kadarı ile Android 5.0 ile 500 den fazla güncellenmiş api ve 200 yeni api desteği bulunuyor.Bu da şuana kadar iOS da olan ancak androidde olmayan uygulamaların gelme ihtimalinin epey yüksek olması demek.Ve tabiki daha kaliteli uygulamalar demek.

API desteğinin kullanılan sanal motor ile pek ilgisi olacağını sanmıyorum.Yalnız daha yeni farkettim kamera flaşı merceğin etrafındaki çembere gömülmüşDalvikde ART a geçtigi içindir o![]()
Çok şık duruyor gerçekten.Telefon ne ara çıktı inceleme ne ara yapıldı![]()
ir: gizli yapmışlar
Nexus 5 te öleydiçok büyük bi de nexus yazısı olmamalıydı

Tamamen fake.Videoyu izlemeden paylaştın sanırım.nexus 6 hands-on.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bunda parlak bi renk var belli oluyo neyse kılıflı kullanılır zatenNexus 5 te öleydi![]()

Aynen bende anlayamadım bi anTamamen fake.Videoyu izlemeden paylaştın sanırım.