Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konuda ekli olanı kurabilirsin

bytllh

bytllh

Üye
aziz ne zaman upload edecek, bilen var mı?

helppo

helppo

Üye
beeekleeyoruuz

• Beğen
Tepkiler: morki05

eskiyapar

Üye
Kızmak yok bence çok bekleriz.Bu işler öyle kolay değil. Azizciğim zor yapar gibi geliyor.Ama inşallah beni utandırır. xda da Aziz rom diye bir de başlık açarsa helal olsun derim.

• Beğen
Tepkiler: helppo
Aziz04

Aziz04

Üye
Kızmak yok bence çok bekleriz.Bu işler öyle kolay değil. Azizciğim zor yapar gibi geliyor.Ama inşallah beni utandırır. xda da Aziz rom diye bir de başlık açarsa helal olsun derim.

Hocam benim şuan yaptığım sadece mevcut romu editleme. Bunu 3 rom ile yaptım taban olarak v7 kullandım
Ama bana QS lazım bulabilirsem Tamamen kendime ait bir rom yapacağım
Bu daha ilk çalışmam tabi bir sürü sıkıntı çektim hiç kolay değil heleki sıfırdan başlıyorsan
Benim editlediğim rom bitti bugün upload edecektim ama ayarlar kısmındaki yazıları değiştirdikten sonra aromada hata aldım
onu düzelttikten sonra upload edeceğim.
Ayrıca başımı kaşıyacak vaktim yok fazla ilgilenemiyorum romla yoksa şimdiye kadar çoktan bitmişti

• Beğen
Tepkiler: tomm, helppo, morki05 ve 2 diğerleri

eskiyapar

Üye
Çalışmalarında başarılar dilerim.Aziz kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye

eskiyapar

Üye
Fena değil qs esas alınmış.O özellik var.Eksi olarak Ultrasavıng mod çalışıyor ama çok iyi değil gibi.Şarjı ultrasavıng modda qs veya blekota kadar iyi değil. 1.QS 2.Blekota 3.Bence mutaman rom Ayrıca romu yapan kişi işe yarar ufak programlar eklemiş.Bunlar hem türkçe hem işlevsel.Samsunga alternatifler koymuş.

bozkurtlu85

Üye
V8 - Aroma
- S5 Mini TW yazı tipi boyutu
- Sabit bluetooth
- S5 e-posta uygulaması
- Polaris Office
- Not 4 Hava Widget
Bunlar zaten bilinen özelliklerdi, Fazla bir değişiklik olmayacak sanırım
Birde Multitasking eklenmiş

Kardeşim inan onun için o özelliğin olduğu bir romu indirmem gerekiyor
Birde ekleyebilir miyim bilmiyorum :(
Çünkü daha çok fazla bilgim yok yeni özellik ekledikçe hatalarla karşılaşıyorum
Ve o hataların üstesinden gelene kadar verem oluyorum :)

@helppo
Fixed bluetooth=düzeltilmiş bluetooth hocam. Sabit bluetooth degil.[emoji106]

helppo

helppo

Üye
Hocam benim şuan yaptığım sadece mevcut romu editleme. Bunu 3 rom ile yaptım taban olarak v7 kullandım
Ama bana QS lazım bulabilirsem Tamamen kendime ait bir rom yapacağım
Bu daha ilk çalışmam tabi bir sürü sıkıntı çektim hiç kolay değil heleki sıfırdan başlıyorsan
Benim editlediğim rom bitti bugün upload edecektim ama ayarlar kısmındaki yazıları değiştirdikten sonra aromada hata aldım
onu düzelttikten sonra upload edeceğim.
Ayrıca başımı kaşıyacak vaktim yok fazla ilgilenemiyorum romla yoksa şimdiye kadar çoktan bitmişti
kardaşıma kızamam o bizim için uğraşıyor Çalışmalarında başarılar dilerim.Aziz kardeşim.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Arkadaşlar ne zaman bir uygulama veya oyun kaldırsam reset atıyor bunun bir çözümü yok mu yoksa ben romu degistirecem.

korlof

Üye
Bu v8 romu değil @aziz04 kendi başka bir rom yapmış onu paylaşacak v8 çıktığı zaman ben yazarım
V8 rom haberini sabırsızlıkla bekliyoruz. ilaveten Aziz hocanın çalışmalarını da takdir etmek gerekiyor. Bizden TEST vb isterse memnuniyetle. S3 üme kurar denerim memnuniyetle... )) kolay gelsin ))

• Beğen
Tepkiler: helppo
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bende uygulama kaldırınca 1 saniye bekliyor reset atmadan devam ediyor nedenini bilmiyorum

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Romu değiştirdim artık düzeldi

helppo

helppo

Üye
blekota beyaz klavye yerine burdaki siyah klavye cww yükledim klavye durduruldu hatası alıyorum lütfen yardım forumdaşlar
Bende sorun yok arkadaşın telefon restart atıyormuş
blekota beyaz klavye yerine burdaki siyah klavye cww yükledim klavye durduruldu hatası alıyorum lütfen yardım forumdaşlar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ordaki 4.3 için 4.4.2 bende yok xda ya 4.4.2 için olabilir

• Beğen
Tepkiler: morki05

aydin1237

Üye
v8 cikmadimiki

Üst Alt