papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 930 çok daha iyi demek istedim.Anlamadım
Lumia 930 çok daha iyi demek istedim.Anlamadım
TamamdırLumia 930 çok daha iyi demek istedim.
onda da glance olaydı iyidi ya.Ailem ayarını nasıl kapatabilirim arkadaşlar
Güç düğmesine basılı tut ve ekranı sağa kaydır ...

Twitterdaki paylaşımını görmüştüm Özgür. Sen beğendiysen mutlaka güzel bir oyundur, ama bana hitap etmiyor maalesef.Bir süredir Android'li tabletimde (LG Gpad) "Clumsy Ninja" isimli oyunu oynuyorum.
Gerçekten oldukça güzel bir oyun.
Umarım en kısa zamanda Windows Phone için de yayınlarlar.
Bu konuda bir planları olup olmadığına dair resmi sitelerinden mesaj attım.
Bakalım dönüş yapacaklar mı...
@Sensation @papakudioflu @OttomaN TigeR
Resmi site:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Twitter:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Facebook:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada görsel harika.
Twitterdaki paylaşımını görmüştüm Özgür. Sen beğendiysen mutlaka güzel bir oyundur, ama bana hitap etmiyor maalesef.Bu arada görsel harika.
![]()

Umarım çıkar farklılık güzeldir. Bir süre bende oynamıştım.Bir süredir Android'li tabletimde (LG Gpad) "Clumsy Ninja" isimli oyunu oynuyorum.
Gerçekten oldukça güzel bir oyun.
Umarım en kısa zamanda Windows Phone için de yayınlarlar.
Bu konuda bir planları olup olmadığına dair resmi sitelerinden mesaj attım.
Bakalım dönüş yapacaklar mı...
@Sensation @papakudioflu @OttomaN TigeR
Resmi site:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Twitter:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Facebook:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Etkisinde kaldığın aşikar.Çok sevimli yaa![]()

Bende birkaç kez üst üste soft reset deneyeyim bakalım ne oluyor?İşim bitince bende deneyeyim,920 cilere destek olarak
Hani sıfırlamak sonrası işlemler uzun diye bi önce bunu deneyeceğim.Evet denedim ve arka arkaya 7-8 soft reset sonrası sonuç olumsuz. Düzelme yok. 920 de sıfırlama deneyecek olan YkPkY ardakaşımızın sonucunu da bekleyelim. 
çok şükür pil tasarrufu çalışmaya başladı.Bende birkaç kez üst üste soft reset deneyeyim bakalım ne oluyor?Hani sıfırlamak sonrası işlemler uzun diye bi önce bunu deneyeceğim.Evet denedim ve arka arkaya 7-8 soft reset sonrası sonuç olumsuz. Düzelme yok. 920 de sıfırlama deneyecek olan YkPkY ardakaşımızın sonucunu da bekleyelim.
![]()
Çokça denedim ama bir kere daha denemekten zarar gelmez.çok şükür pil tasarrufu çalışmaya başladı.
tüm ayarlarınızı uygulamalarınızı önce yedekleyin.tabi hafızanızda belge resim falan varsa onlarıda kopyalayın.sonra sıfırlayın.
açıldıktan sonra geri yüklemeyi yapın,herşey olduğu gibi geri geliyor zaten,klasör ayarları bile.
E bu yine bozuldu.

![]()
![]()
Ve beklenen durum. Abi biz de bunu diyoruz. İki günde bozuluveriyor. Sonuç yine hüsran.![]()
Hocam şimdilik benimki sorunsuz çalışıyorYüklenen bi uygulama bozuyor bence.yedekleme geri yüklemede bi sıkıntı yoktu.tüm uygulamalar yüklemesi bittikden sonra baktım yine aynı.
Bozan bi uygulama var bence,komutlar çakışıyor
Birde yedeği geri yüklemeden deneyin