DarkredBlue61
Üye
Eyvallahşimdiden kolay gelsin başarılar![]()

Eyvallahşimdiden kolay gelsin başarılar![]()

Kolay gelsin ne diyeyim![]()

symbian bölümüne sor çoğumuzu gösterirler zaten kendini symbiana vermiş insanlar belli
şuan için bunun imkansız olduğunu söyledik. Simgeyi avkon ile dik yapabilirsin ki dik olanlarda mevcut. Ama azaldıkça aşağı değil sola doğru kayıyo.Aynen öyle benim en sevdiğim avkon türü o zahtenkardeşim biz nokiayı bitirmedik yıllardır nokia için uğraşan adamlarızsymbian bölümüne sor çoğumuzu gösterirler zaten kendini symbiana vermiş insanlar belli
şuan için bunun imkansız olduğunu söyledik. Simgeyi avkon ile dik yapabilirsin ki dik olanlarda mevcut. Ama azaldıkça aşağı değil sola doğru kayıyo.
Aynen öyle benim en sevdiğim avkon türü o zahten

avkon2 olayı yeni çıkmadı ya symbianın en popüler zamanında da vardı yazılımsal olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı bir ton mod isi ile uğraşan yapımcılar vardı bir bunu mu yapamadılar diye soruyorum sanaVay arkadaş biride olumlu yanıt vermemiş ya böyle böyle nokiayıda kapattınız zaten yapamazsın yetişemezsin diyebence pes etme hocam en olmadı tamamen kaldır simgeyi bizim telefon güneş enerjisiyle çalışıyor deriz zaten şarj sürelerimiz tahmini gidiyor simgeye pek bakmıyorum
sen umudunu kaybetme
![]()
Benim Gibi Hoşlarına Gitmedikleri İçindiravkon2 olayı yeni çıkmadı ya symbianın en popüler zamanında da vardı yazılımsal olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı bir ton mod isi ile uğraşan yapımcılar vardı bir bunu mu yapamadılar diye soruyorum sana

ne alakası var adamlar sıfırdan mod yapıp çeşitli skin dosyaları çıkarıyor bu yapılacak birşey olmadığı için yapılmıyor bunun için kaynak kodları lazımBenim Gibi Hoşlarına Gitmedikleri İçindir![]()
Valla Bence Bir Şekilde Yapılır Diyorumya Ben Kalp Simgesi Koyuyordum Çok Sağa Kayıyordu Paintte Açtım Sağdan 1 Pixsel Boşluk Verdim Düzeldi Biraz Karişik Olayne alakası var adamlar sıfırdan mod yapıp çeşitli skin dosyaları çıkarıyor bu yapılacak birşey olmadığı için yapılmıyor bunun için kaynak kodları lazım
Bence O Şekilde Olur Gİbi Karişik Çok Testler Filan SIkıntılısenin yaptığın sadece görsel bir resimden ibaret başka bir şey değilValla Bence Bir Şekilde Yapılır Diyorumya Ben Kalp Simgesi Koyuyordum Çok Sağa Kayıyordu Paintte Açtım Sağdan 1 Pixsel Boşluk Verdim Düzeldi Biraz Karişik OlayBence O Şekilde Olur Gİbi Karişik Çok Testler Filan SIkıntılı

avkon2 olayı yeni çıkmadı ya symbianın en popüler zamanında da vardı yazılımsal olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı bir ton mod isi ile uğraşan yapımcılar vardı bir bunu mu yapamadılar diye soruyorum sana
destek çıkmak ayrı bir olayah be modum yanlış anlaşıldım özür Dilerim ben sizin dediklerinize karşı çıkmak istemedim sadece olumlu yorum yapmak istedim amacım onlar bilmez sen yap demek falan gibisinde değil siz biliyorsunuz araştırıyorsunuz dosya dosya klasör klasör ne işe yarıyo nerede ne var ben hiç bilmiyorum onları falan yani sadece konuyu açan arkadaşa destek olmak için söyledim yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim :/
boşuna umut vermiş gibi olmuş
neyse konu sahibi azimli kaynak kodları yayınlanırsa yapacak gibi bir umudu var
ne diyelim artık olmayacak duaya amin diyelim