[Free][App][Review]Battery Saver Power Master

Sponsorlu Bağlantılar

ethanleung

ethanleung

Üye
    Konu Sahibi
[Free][App][Review]Battery Saver Power Master
Herkes, Android akıllı telefonları için daha uzun pil ömrü bulmayı sever. Ancak, çoğu kişi pil tasarrufu için birkaç adım atmaya yetecek kadar tembel. Pil ömrünün sadece telefon kapasitesiyle ilgili olmadığı bir gerçektir. Arka plandaki görevler, performans profilleri gibi genel pil ömrünüzü etkileyebilecek bazı yazılım yönleri vardır. Bu yönergelere dikkat etmeye hazırsanız, çok fazla pil ömründen tasarruf edebilirsiniz. Ve bunu yapmak için yeterli zamana sahip değilseniz endişelenmeyin - Battery Saver: Power Master kesinlikle size yardımcı olacaktır.

Batarya Tasarruf Cihazı: Power Master, batarya şarjını gerçekten kurtarabilen ve batarya ömrünü normal ömrün% 50'sine kadar yükselten böylesine iyi bir uygulamadır. Bu, pek çok pil tasarruf uygulamasının bu kadar çok pil artırımı sağlamadığı için umut verici görünüyor. Güç bataryası akıllı telefonunuzun performansını, yalnızca az miktarda güç kullanacak şekilde optimize eder. Pilin maksimum performansı sağladığından emin olmak için arka plan görevleri uygulama tarafından otomatik olarak öldürülür. Batarya Tasarrufu: Power Master, herkes için olması gereken bir Android uygulaması olarak düşünülür. İşte bu güç batarya uygulamasının bazı güzel özellikleri.



Tek Tıklamayla Pil Optimizasyonu
Pil ömrünü artırmak için birden fazla bölüm ziyaret etmek zorunda değilsiniz. Bunun yerine, hepsi tek bir tıklama ile gerçekleşir. Bu yüzde düğmesine dokunduğunuzda, Pil Tasarruf Cihazı: Power Master cihazınızı potansiyel tehditler açısından tarar. Örneğin, arka planda çalışan uygulamaları ve ağır kaynak tüketen uygulamaları denetleyecektir. Cihaz önceliğine bağlı olarak bu uygulamalar kapatılacaktır. Yani, en kısa sürede, en iyi batarya yedeklemesine sahip olabilirsiniz.


Farklı Önceden Ayarlanan Pil Modları
Farklı durumlarda pil için farklı ayarlara ihtiyacınız vardır. Bu ihtiyacı göz önüne alan Battery Saver: Power Master etkileyici bir batarya modları setiyle birlikte gelir. Modlardan birini seçebilirsiniz. Kullanılabilir modlar Güç Tasarruf Modu, Normal Mod ve Uyku Modudur. Güç Tasarruf Modunu Etkinleştir seçeneği pil ömrünü% 50'ye kadar uzatır. Uyku Modu ekran parlaklığını% 10'a, Wi-Fi'yi, Bluetooth'u kapatır.



Pil İzleme ve Kaydetme

Batarya Tasarrufu: Power Master batarya tasarrufu yapmak için yalnızca uygulamaları ve işlemleri öldürmekle kalmaz, aynı zamanda batarya tüketen uygulamaları bulmak için uygulamalarınızı analiz eder. Uygulamanın tam biçimini alması birkaç gün sürebilir, ancak bu durumda pil tüketimiyle ilgili net bir fikriniz olacaktır. Kesinlikle Facebook, Messenger veya WhatsApp'ın pil kaynaklarınızı sebepsiz yere alıp almadığını biliyorsunuzdur. Aynı arabirimden pil tüketen uygulamaları da öldürebilirsiniz. Söylemeye gerek yok, bu çoğu insan için mükemmel bir özelliktir. Hepsini öldürmek yerine hangi uygulamanın pilini yediğini biliyor olabilirsiniz.



Telefon Soğutucusu
Modern cihazlar çok fazla ısınmakta ve aşırı ısı nedeniyle kullanıcıların cihazı kullanamayacakları bir seviyede bile. Dolayısıyla, bunu yönetmek akıllı telefonu herhangi bir rahatsızlık vermeden kullanmak için bir zorunluluktur. Batarya Tasarruf Cihazı: Power Master sadece servislerini bataryaya sınırlamamakla kalmayıp, gereksiz görevleri ve arka plan işlemlerini yok eden veya durduran bir telefon soğutucu olarak hareket ederek cihaz ısısını büyük oranda azaltmaktadır.



Sağlıklı Şarj Yöneticisi
Güvenli bir şekilde bir cihazın şarj edilmesi, pil ömrünün ve cihaz ömrünün sürdürülmesinde çok önemli bir role sahiptir. Doğru pil bakımı size daha iyi bir ömür ve iyi bir cihaz kullanım süresi sunabilir. Bu, diğer birçok iyi pil güçlendirici uygulamaların kullandığı yaygın bir şarj yöntemidir. Şarj olurken, uygulama hızlı bir şarj işlemi gerçekleştirmek için diğer görevlerin pil tüketimini otomatik olarak düşürür.



Doğru Ölçüm
Pil detaylarının uygun bir hesaplamasını gösteren bu pil koruyucuların yanı sıra, pil tasarruf uygulaması pil ile ilgili kesin sonuçları gösterebilecek kapasitedir. Uygulama telefonunuzun pil düzeyini yüzdeye göre veya kalan süreyle gösterecektir. Böylece, kullanıcılar cihazda kalan pil miktarını kolayca bulabilir.

Tüm bu harika özelliklerini düşündüğünüz Battery Saver: Power Master, mükemmel bir çözümdür; zira pilin farklı yönlerini kolay bir şekilde yönetmenizi ve böylece pil ömrünüzü artırmanızı sağlar. Batarya Tasarrufu: Power Master kontrol etmeye değer. Google Play'de ücretsiz olarak indirmeye hazırdır. Bugün almak için kaçırmayın.
 


Üst Alt