pil göstergesi dik çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

emre______

Üye
    Konu Sahibi
pil göstergesi dik çevirme
bazı sslerde görüyorum pil göstergesi androidlerdeki gibi dik duruyor fp2yi jellybean gibi gösterecek bir paket oluşturuyorumda böyle bir mod varsa ismini öğrenebilirmiyim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Dik olarak avkonlar var fakat pil azaldıkça yine yana doğru gidiyo Yukarıdan aşağı azalması şuan için olanaksız

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

emre______

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim belle top bar uygulamasının jelly bean teması kurup yapınca oldu arada bir laga düşüyor düzelttile bilir bişey

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dik olarak avkonlar var fakat pil azaldıkça yine yana doğru gidiyo Yukarıdan aşağı azalması şuan için olanaksız
İyide O Dolma İşini Hangi Entry Yapıyorki? Yada Batarya Simgesini Biraz Büyük Tutmak Lazım Pil İçini Büyütürüz vede Bu Sefer Sağdan Sola Doğru Boşalir Bence Fena Fikir Sayılmaz :islik
teşekkür ederim belle top bar uygulamasının jelly bean teması kurup yapınca oldu arada bir laga düşüyor düzelttile bilir bişey
Onun Dosyalarını İncele Olmazsa Belki Avkon2ye Atarsan Tutar

emre______

Üye
    Konu Sahibi

şimdilik böyle bişeyler var

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emre______
sLeepLe

sLeepLe

Üye
İyide O Dolma İşini Hangi Entry Yapıyorki? Yada Batarya Simgesini Biraz Büyük Tutmak Lazım Pil İçini Büyütürüz vede Bu Sefer Sağdan Sola Doğru Boşalir Bence Fena Fikir Sayılmaz :islik
Onun Dosyalarını İncele Olmazsa Belki Avkon2ye Atarsan Tutar
Bataryanın içini dolduran 742 sanırım ama normal avkonu Yukarıdan aşağı yapamayız sanırım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bataryanın içini dolduran 742 sanırım ama normal avkonu Yukarıdan aşağı yapamayız sanırım
Tamam Dolduran O Ama Şarj Olunca Çıkıp İniyor Onları Nereden Nasıl Alıyor İşte Birşeyi Vardir Muhakkak

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
telefonu donanımı müsaade etmiyor bunun için boşuna uğraşma
Donanımlık Birşey Değilki Bu İyide İllaki Şarja Takınca Bir Yerden Alıyordur O Görseli O Şekilde Dolduruyordur Yoksa 742 Sadece Pilin İçi? Üstelik Tam Hali Vede Bazi Avkon2lerde Pil %60 a Geldiğinde 1 Kademe DÜşüyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yazılım açık olmadığı için onu şuan yapmak olanaksız. Pil içi 742 avkon onu sarıyo sürekli kademe kademe onu veriyo dike çevirmek dediğim gibi şuan için olanaksız Nokia Kodları verirse belki

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Donanımlık Birşey Değilki Bu İyide İllaki Şarja Takınca Bir Yerden Alıyordur O Görseli O Şekilde Dolduruyordur Yoksa 742 Sadece Pilin İçi? Üstelik Tam Hali Vede Bazi Avkon2lerde Pil %60 a Geldiğinde 1 Kademe DÜşüyor
o kadar kesin konuşuyor ki bi an yapacaksın sandım :ehe sistemsel bir olay yazılımsal olsa çoktan yapılırdı :) görselliğe o kadar takma 742 sadece joshlog mod yapılınca devreye giriyor :) orjinal avkon2 de bu kodların yeri farklı

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve sLeepLe
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
o kadar kesin konuşuyor ki bi an yapacaksın sandım :ehe sistemsel bir olay yazılımsal olsa çoktan yapılırdı :) görselliğe o kadar takma 742 sadece joshlog mod yapılınca devreye giriyor :) orjinal avkon2 de bu kodların yeri farklı
Yaparsın Bakarım :kop: Ne Bileyim Basit Gibime Geliyor Dediğim Gibi Eğer Şarjı Algiladiğinda Pil İçindeki Simgeyi Bulursak Gerisi Basit Ama Dediğiniz Gibi Saklanmiş Ayri Vs İse O Zaman Bilemem Ama Neden Saklansınki Pil İçine Priz Ekleyeceğim Sonuçta Kalp Eklememe İzin Veren Ona Neden Vermesinki? :zong:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Senin eklediğin sadece resim bu öyle bir şey değil ki anlamıyorsun sana basit geliyo şuan düz mantık düşünüyorsun çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Yaparsın Bakarım :kop: Ne Bileyim Basit Gibime Geliyor Dediğim Gibi Eğer Şarjı Algiladiğinda Pil İçindeki Simgeyi Bulursak Gerisi Basit Ama Dediğiniz Gibi Saklanmiş Ayri Vs İse O Zaman Bilemem Ama Neden Saklansınki Pil İçine Priz Ekleyeceğim Sonuçta Kalp Eklememe İzin Veren Ona Neden Vermesinki? :zong:
git nokia yi mahkemeye ver davayı kazanırsan kaynak kodlarını istersin :) ben de Superman gibi uçmak istiyorum ama olmuyor :) bazen niye niçin gibi sormak yerine tamam veya uğraşmak gereklidir ve bu şu an mümkün değildir :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
mhmmtacba

mhmmtacba

Üye
şu temayı atacak biri varmı :D ?? Resimdeki

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
git nokia yi mahkemeye ver davayı kazanırsan kaynak kodlarını istersin :) ben de Superman gibi uçmak istiyorum ama olmuyor :) bazen niye niçin gibi sormak yerine tamam veya uğraşmak gereklidir ve bu şu an mümkün değildir :)
Bir Gün Yapıcam Görürsünüz :cool O Zaman At Diye Söylersiniz :P :naughty:
Senin eklediğin sadece resim bu öyle bir şey değil ki anlamıyorsun sana basit geliyo şuan düz mantık düşünüyorsun çünkü :D
Ümitsiz Vakalar :tebessüm:

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt